bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,484.74 2.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,194.12 3.49%
bnb
BNB (BNB) $ 593.67 0.88%
solana
Solana (SOL) $ 136.10 5.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506879 2.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455032 3.82%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144909 3.40%

CFTC, bir çifti daha kripto sebebiyle suçladı

cftc bir cifti daha kripto sebebiyle sucladi

Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC), kripto alanındaki denetimlerine devam ediyor. Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC), 100’den fazla insanın “Blessings of God Thru Crypto” adlı bir dijital varlık emtia havuzu aracılığıyla dolandırıldığını iddia eden bir çift hakkında dava açtı.

CFTC’den “Blessings of God Thru Crypto” Suçlaması

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC), “Blessings of God Thru Crypto” isimli bir dijital varlık emtia havuzu vasıtasıyla 100’den fazla kişinin dolandırıldığına dair suçlamalarla bir çift hakkında dava açtı.

CFTC’nin Salı günkü beyanında, Clarksville, Tennessee’deki bir emlak firmasının sahipleri olan Michael ve Amanda Griffis’in, dijital varlık emtia vadeli işlemlerine yatırım yapmayı önererek 6 milyon doların üzerindeki bir fonu topladıklarını belirtti.

CFTC, çiftin, havuz katılımcılarının yüksek getiri elde edebileceklerini ve fonların güvenli ve kendi kontrolü altında olacağını bununla birlikte sadece “Koç Wendy” olarak bilinen bir kişinin önerileri üzerine ‘Apex Ticaret Platformu’nda ‘kripto vadeli işlemler’ yapacaklarını yanıltıcı bir biçimde ifade ettiklerini iddia etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala