bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,285.88 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,982.24 0.41%
bnb
BNB (BNB) $ 565.54 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 136.98 1.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516855 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448582 1.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132632 0.90%

Binance, CFTC’nin şikayetinin reddini talep etmeye hazırlanıyor

binance cftcnin sikayetinin reddini talep etmeye hazirlaniyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance ve CEO’su Changpeng Zhao, Amerika Birleşik Devletleri’nin Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından yöneltilen suçlamaların reddedilmesini talep ediyor. Bu suçlamalar, borsanın ve CEO’sunun Emtia Borsası Yasası ve ilgili federal düzenlemeleri ihlal ettiğini iddia ediyor.

Binance ve CEO’su CFTC Suçlamalarına Karşı Çıkıyor

Kripto para borsası Binance ve CEO’su Changpeng Zhao, ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından kendilerine yöneltilen suçlamaları reddetmeye hazırlanıyor. CFTC’nin bu suçlaması, Binance’in Emtia Borsası Yasasını ve buna bağlı federal yasaları ihlal ettiğini belirtiyor.

Sunulan mahkeme belgelerine göre, Binance, 27 Temmuz’da CFTC’nin şikayetine resmi yanıtını verecek ve bu sürecin durdurulmasını talep edecek. CFTC, Mart ayında Binance ve Zhao’ya karşı dava açmıştı. CFTC, Binance’in “yasa dışı” bir borsa ve “yanıltıcı” bir uyum programı işlettiğini öne sürüyor.

CFTC’nin şikayetinde belirtildiği üzere, Binance’in en azından 2019 Temmuz’undan bu yana, Amerikan vatandaşları adına emtia türev işlemleri teklif ederek ve bu işlemleri gerçekleştirerek ABD yasalarını ihlal ettiği iddia ediliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala