bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,232.94 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.82 0.70%
bnb
BNB (BNB) $ 593.53 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 137.10 3.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519394 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458859 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146615 1.48%

BVI Mahkemesi, Three Arrows Capital’in Tasfiyesine Karar Verdi

bvi mahkemesi three arrows capitalin tasfiyesine karar verdi

Son günlerin en çok dikkat çeken konularından olan Three Arrows Capital ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam diyor. Sky News’in haberine göre, Britanya Virjin Adaları merkezli bir mahkeme, zor durumdaki riskten korunma fonu Three Arrows Capital’in tasfiyesine karar verdi . 

BVI Mahkemesi’nden Three Arrows Capital’in Tasfiye Kararı

Kripto para odaklı bir hedge fonu olan Three Arrows Capital, küresel dijital varlık sektörünü içine alan krizi derinleştirerek tasfiye sürecine girdi.

Three Arrows Capital

Kısa süre önce kripto para yatırım fonu Three Arrows Capital potansiyel bir iflasla karşı karşıya olduğunu belirtmiştik. FTX, Deribit ve BitMEX’in; Three Arrows Capital’in (3AC) pozisyonlarını tasfiye ettiğini açıkladı.

Three Arrows Capital’daki kriz, bu ayın başlarında bir kripto komisyoncusu olan Voyager Digital’in yüz milyonlarca dolarlık bir krediyle ilgili olarak bir temerrüt bildirimi yayınlamayı düşündüğünü söylediğinde vurgulandı. Bunun yanında BVI’da Three Arrows’u tasfiye etmek için 27 Haziran’da bir mahkeme emri çıkarıldığını doğruladı.

Son olarak belirtmek gerekirse kısa süre önce kripto borsaları FTX, Deribit ve BitMEX, 3AC olarak bilinen kripto hedge fonunun marj çağrılarını karşılamamasının ardından geçtiğimiz hafta Three Arrows Capital‘in pozisyonlarını tasfiye etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala