bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,565.77 1.45%
bnb
BNB (BNB) $ 609.14 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.65 2.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62075 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647485 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213722 8.34%

Three Arrows Capital; FTX, Deribit ve BitMex Tarafından Tasfiye Edildi

three arrows capital ftx deribit ve bitmex tarafindan tasfiye edildiD 1

Kısa süre önce kripto para yatırım fonu Three Arrows Capital potansiyel bir iflasla karşı karşıya olduğunu belirtmiştik. FTX, Deribit ve BitMEX’in; Three Arrows Capital’in (3AC) pozisyonlarını tasfiye ettiğini açıkladı. Elde edilen son bilgilere göre; Asya’daki bazı kurumların da 3AC’de yüz milyonlarca doları tasfiye ettiğini gösteriyor.

FTX, Deribit ve Bitmex Three Arrows Capital’in Pozisyonlarını Tasfiye Etti

The Block‘un haberine göre; kripto borsaları FTX, Deribit ve BitMEX, 3AC olarak bilinen kripto hedge fonunun marj çağrılarını karşılamamasının ardından geçtiğimiz hafta Three Arrows Capital‘in pozisyonlarını tasfiye etti. Bunun yanında Three Arrows’un BitMEX’e yaklaşık 6 milyon dolar borcu olduğu belirtildi.

three arrows capital ftx deribit ve bitmex tarafindan tasfiye edildi

Sonuç olarak, Singapur merkezli 3AC, BitMEX’e yaklaşık 6 milyon dolar borçlu olduğunu söyledi. Başka bir kaynak, FTX üzerindeki etkiyi küçük olarak nitelendirdi. Ayrıca yatırımcıları arasında 3AC’yi sayan Deribit’in yalnızca küçük bir darbe aldığını söyledi.

Bir BitMEX sözcüsü borsanın Three Arrows Capital’in pozisyonlarını tasfiye ettiğini doğruladı. 

Elde edilen yeni bilgilere göre; 3AC konu ile ilgili olarak son olarak şu ifadeleri kullandı:

Kriptoya her zaman inandık ve hala inanıyoruz. İşleri yoluna koymaya ve tüm bileşenlerimiz için adil bir çözüm bulmaya kararlıyız.

Ayrıca The Block‘a göre; Three Arrows Capital, büyük ticari kayıpların ardından seçeneklerini değerlendirmek için hukuk ve mali danışmanlar tuttu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala