bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,134.18 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.12 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 604.65 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 2.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525167 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46765 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149889 1.29%

Bulgari, Polygon Blockchain Üzerinde NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürdü

bulgari polygon blockchain uzerinde nft koleksiyonunu piyasaya surdu 3

NFT sektörünün hızla gelişmesi ile beraber birçok marka bu alandaki çalışmalarını arttırıyor. Bu kez NFT dünyasına adım atan isim İtalyan lüks markası Bulgari oldu. Bulgari, Polygon Blockchain üzerinde BVLGARI Singularity NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü.

Bulgari NFT Koleksiyonu Polygon Blockchain Üzerinde

Polygon blok zincirinin oyun kolu olan Polygon Studios tarafından elde edilen bilgilere göre; İtalyan lüks markası Bulgari‘nin NFT koleksiyonu dünyanın en ince mekanik saati olduğu söylenen en yeni Octo Finissimo Ultra saatinden ilham alıyor. Bulgari’ye göre Octo Finissimo Dünya Rekoru serisinin son parçası olan Octo Finissimo Ultra’dan sadece 10 adet üretilecek. Aynı zamanda, NFT alanına girerken, metaverse’e de göz kırpıyor.

Bulgari resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

OctoFinissimo Ultra, yalnızca 1,8 mm kalınlığıyla dünyanın en ince mekanik saatidir. Ultra minyatürleştirmeden önemsizliğe geçiş yapan her saat, aynı zamanda parçanın orijinalliğini garanti eden benzersiz bir NFT ile teslim edilir.

Daha önce belirttiğimiz üzere Dolce & Gabbana, UNXD ile işbirliği içinde DGFamily NFT topluluğunun başlatılmasının ardından yakın zamanda Polygon blok zincirindeki NFT koleksiyonu genişletti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala