bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,106.91 0.73%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,260.19 0.36%
bnb
BNB (BNB) $ 599.12 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 137.69 3.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512706 1.51%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4612 1.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14727 1.05%

Brave Tarayıcısı ve Solana Güçlerini Web3 İçin Birleştirdi

brave tarayicisi ve solana guclerini web3 icin birlestirdi

Yenilikçi ve gizlilik odaklı internet tarayıcısı Brave, internetin yeni standardı Web3 için çalışmalarını sıklaştırdı. Web3’ü herkes için erişilebilir kılmak isteyen Brave, web3 erişimini büyütmek amacıyla Solana Blockchain ağı ile ortaklık kurdu.

Brave, Web3 Projelerine Yeni Ortaklıklar Ekliyor

Web3 ifadesini sıkça duymaya başladığımız şu günlerde, alternatif gizlilik odaklı internet tarayıcısı Brave, web3’ü tarayıcıya entegre etmek isteyen şirketlerin başında geliyor. Şirket, şimdilik masaüstü için çıkan 1.39 güncellemesiyle birlikte Solana Blockchain ortaklığını duyurarak, kullanıcılarına Solana ağıyla tam uyumlu yeni bir tarayıcı deneyiminin kapılarını aralıyor. Solana ortaklığı ile birlikte yeni Brave tarayıcısı, Ethereum ağına göre daha düşük işlem ücretleri ve daha hızlı işlem süreleri sunuyor.

brave tarayicisi ve solana guclerini web3 icin birlestirdi 2

Şirket tarafından yapılan açıklamada, ilerleyen aylarda internet tarayıcısına gelişen ve büyüyen merkeziyetsiz uygulamalar ekosistemine de sorunsuz erişim sunulacak. Brave internet tarayıcısı 2021 yılının sonlarında Solana Blockchain ile geniş entegrasyon sunarak kriptoya yeni başlayan kullanıcıların web3’e katılmasını kolaylaştırmıştı. Yeni Brave güncellemesiyle birlikte bu Solana desteğinin yanında Brave’in kripto cüzdanı Brave Wallet da Solana ağına gelecek ve bu sayede Brave kullanıcıları Solana Blockchain ağından en iyi şekilde yararlanabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala