bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,989.34 1.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,921.64 2.85%
bnb
BNB (BNB) $ 586.47 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 0.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500643 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450178 1.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145184 2.50%

Blockstream, Lightning kullanıcılarını sevindirecek bir özellik ekliyor

blockstream lightning kullanicilarini sevindirecek bir ozellik ekliyor

Bitcoin dünyasında devrim niteliğinde bir adım! Blockstream, Lightning cüzdan kullanıcılarını sevindirecek bir özellikle geliyor.

Ekleme Nedir ve Lightning Cüzdan Kullanıcılarına Ne Gibi Avantajlar Sunuyor?

Blockstream, Bitcoin Lightning cüzdan deneyimini yeniden tanımlıyor. Yeni Ekleme özelliği, kullanıcıların bakiyelerini birleştirerek daha esnek bir kullanım sunuyor. Blockstream, Bitcoin Lightning cüzdan kullanıcılarına daha ekonomik ve basit bir deneyim sunmayı vaad eden yeni bir özellik olan “Ekleme”yi tanıttı.

Blockstream’in CEO’su Adam Back, bu yeni özelliği şirketin en son “Satoshi’nin Varisi” kod adlı güncellemesi, v23.08’e deneysel bir nitelikle eklediklerini belirtti. Bu, Splicing teknolojisini destekleyen ilk sürüm.

Splicing, kullanıcıların fonlarını tek bir kanala ekleyip çıkarmalarını kolaylaştırarak çoklu kanal ihtiyacını minimize ediyor. Buna ek olarak, cüzdan sağlayıcılarına, kullanıcıların ana zincir ve Lightning Network arasındaki bakiyelerini tek bir cüzdanla gösterme olanağı tanıyarak deneyimi daha basit ve entegre hale getiriyor.

Blockstream’in baş geliştiricisi olan Lisa Neigut ise konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Lightning kullanıcıları için kanal likiditesi, sürekli bir endişe kaynağıdır. Ekleme, daha uygun maliyetli ve daha istikrarlı işlemlerle likidite sorunlarını hafifletebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala