bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,677.06 0.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.46 0.21%
bnb
BNB (BNB) $ 600.73 1.31%
solana
Solana (SOL) $ 142.53 1.85%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517388 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465005 0.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148046 1.38%

BlockFi, FTX’ten Bilançosunu Güçlendirmek için Kredi Aldı

blockfi ftxten bilancosunu guclendirmek icin kredi aldida

Kripto kredi şirketi BlockFi, kısa bir süre önce iş gücünde küçülmeye gideceğini açıklamıştı. Bu kez BlockFi, kripto para borsası FTX’ten aldığı kredi ile gündeme geldi. BlockFi, bugün kripto para borsası FTX ile bir kredi anlaşması imzaladığını açıkladı.

BlockFi, FTX’ten 250 Milyon Dolarlık Kredi Aldı

Piyasada önde gelen kripto para borç verme platformu olan BlockFi, kripto para borsası FTX ile bir kredi anlaşması imzaladığını açıkladı.

Şirketin CEO’su Zach Prince Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kripto borsası devi FTX’ten 250 milyon dolarlık bir kredi aldıklarını şu şekilde duyurdu:

Bugün BlockFi bize bilançomuzu ve platform gücümüzü daha da güçlendiren sermayeye erişim sağlayan 250 milyon dolarlık bir döner kredi olanağı sağlamak için FTX ile bir anlaşma imzaladı.

Zach Prince paylaşımlarının devamında FTX’den sağlanan kredi gelirlerinin, tüm hesap türlerinde sözleşmeye dayalı olarak ve tüm müşteri bakiyelerine tabi olmasının amaçlandığını belirtti. Ayrıca CEO yaptığı açıklamada söz konusu kredinin gerektiğinde kullanılacağını da ekledi.

Son olarak hatırlatmak gerekirse BlokcFi Iowa’da 900.000 dolardan fazla para cezasına çarptırıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala