bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,518.29 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.36 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 614.51 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 144.74 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52653 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470916 1.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151469 0.28%

BlockFi, Bitcoin Makinesi Destekli Krediler Verecek

blockfi bitcoin makinesi destekli krediler verecek

Geçtiğimiz aylarda iflas başvurusunda bulunan BlockFi, iflas sürecini çözmek için yeni yollara başvuruyor. Son olarak BlockFi kredi pazarlığı yapıyor.

BlockFi, Bitcoin Madenciliği İle Kredi Sunacak

İflas eden kripto borç verme platformu BlockFi, konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler tarafından aktarılan bilgilere göre, 68.000 Bitcoin madencilik makinesi tarafından desteklenmiş olan 160 milyon dolarlık kredi sağlayacak.

blockfi bitcoin makinesi destekli krediler verecek 2

Kaynaklar, Kasım 2022’de alacaklılara karşı koruma başvurusunda bulunmuş olan Jersey City, krediler için ihale sürecini geçtiğimiz ay başlattı. Aktarılanlara göre, kredilerin bir kısmı hali hazırda temerrüde düşmüş durumda ve Bitcoin madencilik ekipmanlarının mevcut fiyatı dikkate alındığında kredilerin teminatlandırılmadığı görülüyor.

FTX, Three Arrows Capital ve BlockFi geçtiğimiz yıl iflas eden Terra Luna’nın çöküşü sonrasında iflas eden şirketler arasında yer almıştı. Geleneksel borç veren şirketler, Bitcoin fiyatlarındaki yüksek oynaklık sebebiyle Bitcoin madenciliği şirketlerinden uzak dururken, kripto borç veren şirketler bu boşluğu doldurmuş oldu. Son olarak kripto pazarındaki son boğa koşusuyla birlikte bu tür kredilerle birlikte 4 milyar dolar toplandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala