bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,516.02 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.61 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 599.78 1.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.23 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519766 0.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466487 1.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147937 1.94%

BitMEX’ten Arthur Hayes, ABD’de Teslim Olmayı Kabul Etti

hayes

BitMEX’in kurucu ortaklarından Arthur Hayes,  6 Nisan’da  ABD’de teslim olmayı kabul etti. ABD Bölge Mahkemesi’ndeki bir karara göre, bir milyon dolar nakit teminatlı 10 milyon dolar ödendiği takdirde Hayes’in serbest bırakılması gerekiyor.

35 yaşındaki Arthur Hayes, şu anda Singapur’da ikamet ediyor. Burada aynı zamanda bir Singapur vatandaşıyla evli olan Hayes, Hawaii’de teslim olacak. Hayes serbest bırakıldıktan sonra tekrar Singapur’a dönüş yapabilecek.

“Lojistik zorluklar göz önüne alındığında, Bay Hayes’in ilk ortaya çıktığı tarihte serbest bırakılmasını ve 1 milyon dolarlık nakit teminatını 5 gün içerisinde göndermesini istiyoruz.”

Hayes, Singapur’a dönmeden önce belirlenmiş süre zarfı içerisinde bir karantina süresi boyunca Hawaii’de kalacağını söyledi. Ayrıca mahkemeye çıkma ve avukatlar ile yapılacak toplantılar için gerektiğinde New York’a gideceğini de belirtti.

Hatırlanacağı gibi üç BitMEX yöneticisi ve ilgili beş şirket, kayıtsız bir ticaret platformu işletmekle ve Banka Gizlilik Yasası ve Banka Gizlilik Yasasını ihlal eden komplo dahil olmak üzere, her biri en fazla beş yıl hapis cezası içeren birden fazla düzenlemeyi ihlal etmekle suçlanmıştı.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala