bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,419.26 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.95 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 613.09 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526503 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47253 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152059 0.97%

Bitfarms, Borcunu Azaltmak için 3.000 BTC Sattı

bitfarms borcunu azaltmak icin 62 milyon dolarlik bitcoin sattid

Bitcoin madencilik şirketi Bitfarms (BITF), madencilerin kripto piyasasındaki gerilemenin baskısını hissetmesiyle borcunu azaltmak için geçen hafta ortalama yaklaşık 62 milyon dolar karşılığında 3.000 BTC satışı gerçekleştirdi.

Bitfarms, Borcunu Azaltmak İçin Bitcoin’inin Neredeyse Yarısını Sattı

Kripto madencilik şirketleri de kripto para piyasasındaki oynaklıktan oldukça etkilendi. Bitcoin madencilik şirketi Bitfarms, tarafından yapılan bir basın açıklamasına göre, likiditeyi iyileştirmek ve bilançosunu güçlendirmek için Bitcoin’lerini satıyor.

Bitfarms, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bitfarms, geçen hafta açıkladığı NYDIG ile 37 milyon dolarlık bir ekipman finansmanı anlaşmasını da kapatarak, likiditeyi 100 milyon dolara çıkarmaya başladı.

Satışta toplanan para, madencinin Bitcoin destekli bir kredi tesisini Galaxy Digital’den 38 milyon dolara düşürmesine yardımcı oldu. Geçen hafta Bitfarms, krediyi 100 milyon dolardan 66 milyon dolara düşürmek için 1.500 BTC sattığını söyledi.

Bitfarms CFO’su Jeff Lucas, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Uzun vadeli BTC fiyat takdirinde yükselişe devam ederken, bu stratejik değişiklik, birinci sınıf madencilik operasyonlarımızı sürdürme ve iyileştirilmiş madencilik ekonomisi beklentisiyle işimizi büyütmeye devam etme konusundaki en önemli önceliklerimize odaklanmamızı sağlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala