bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,838.10 1.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.29 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 598.75 2.31%
solana
Solana (SOL) $ 139.56 3.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524549 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463076 1.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147776 2.65%

Bitcoin Opsiyon İşlemlerinde Önemli Gelişmeler

bitcoin NHV1 cover

Türev veri sağlayıcısı Skew’e göre, tüm borsalardaki toplam sözleşme sayısını gösteren Bitcoin opsiyon işlemlerindeki açık faiz (OI), bir kez daha 2 milyar doları geçti.

30 Temmuz’da kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesini geçme yolunda ilerlenirken, şu anda bu gelişen pazara daha fazla para aktığı anlamına geliyor.

Opsiyon Piyasalarındaki Önemli Gelişmeler

Hollandalı ticaret platformu Deribit, yüzde 80’lik bir pazar payı ile Bitcoin opsiyonlarında tartışmasız bir lider olmaya devam ediyor.

Singapur merkezli Matrixport Technologies tarafından başlatılan türev borsası Bit.com, 17 Ağustos’ta Bitcoin opsiyonlarını kullanıma sundu. Yeni katılımcılar şu anda toplam OI’nin yüzde 2’sini kaplıyor ve LedgerX’i (yüzde 3) aşmaya yaklaşıyor.

CME ve OKEx sırasıyla ikinci ve üçüncü sırada. CME şimdi gelişen opsiyon piyasasının onda birini oluşturuyor.

Bitcoin’in Gizli Oynaklığı Azalıyor

Vadeli işlemlerin aksine, opsiyonlar -adından da anlaşılacağı gibi- piyasa katılımcılarının, ticareti fiilen yürütme yükümlülüğü olmaksızın Bitcoin’in gelecekteki hamlelerine bahis yapmalarına izin verir.

Bitcoin’in beklenen dalgalanma seviyesini yansıtan bir aylık gizli oynaklığı, son dört günde yüzde 10 düştü (16 Ağustos’ta yüzde 72’den 20 Ağustos’ta yüzde 62’ye düştü).

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala