bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,187.93 2.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.95 0.19%
bnb
BNB (BNB) $ 592.20 2.45%
solana
Solana (SOL) $ 139.04 4.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516872 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460392 2.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146652 2.55%

Bitcoin Neden Düşüyor? – Son Dakika Şubat 2022

bitcoin neden dusuyor son dakika subat 2022

Rusya’nın Ukrayna’ya askeri operasyon ilan etmesiyle birlikte kripto para piyasası Bitcoin liderliğinde düşüş yaşadı. Aslında bu da “Bitcoin neden düşüyor?” sorusunun son birkaç saatlik yanıtı diyebiliriz. Piyasalardaki belirsizlik, doğrudan Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine de yansıyor. Belirsiz bir ortamın söz konusu olduğu şu saatlerde yatırımcı da elindeki enstrümanları geri çekiyor.

Şimdilerde gözler ABD’nin yaptırımlarında. Yaptırımlar ağırlaşır ve swift hattı kesilirse Bitcoin daha da hareketlenir. Diğer yandan ABD Başkanı Joe Biden ve G7 ülkelerinin bugün yapacağı toplantı da önemli. Biden, 24 Şubat Perşembe günü G7 liderleri ile Rusya-Ukrayna gerginliğindeki son gelişmeleri ele alacağı çevrimiçi bir toplantıya katılacak.

ABD yaptırımları ağırlaştırır ve swift hattını keserse btc çok hareketlenebilir yukarı doğru (az bir ihtimal) ama olası bu tarz bir durum olursa hemen yayında konuşmak gerek
NATO toplantısını iyi takip etmemiz gerek

Bitcoin tarafında yaşanan düşüş, diğer kripto para birimlerinde de görüldü. Bitcoin haberin yazımı itibariyle kaç dolardan işlem görüyor? Bitcoin piyasa değeri (market cap) kaç dolar seviyesinde?

Bitcoin Neden Düşüyor? – Son Dakika Şubat 2022

Kasım 2021’de ATH yaşan Bitcoin, aslında o günden beri ‘neden düşüyor’ sorularına maruz kalıyor. Tüm dünyadaki olaylardan etkilenen Bitcoin şimdiler 34.000 dolar seviyesinde seyrediyor. Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan savaş durumu, tüm borsaları ve kripto para birimlerini etkiledi. Diğer yandan kripto para piyasasındaki tasfiyeler de son 24 saatte 400 milyon doların üzerine çıktı.

Bitcoin Kaç Dolar?

Haberin yazımı itibariyle Bitcoin kaç dolar sorunun yanıtı için CoinMarketCap’e baktığımızda 34,743,20 dolardan işlem gördüğünü görüyoruz. CoinGecko‘nun verileri ise 34,755,94 dolar seviyesinde olduğunu gösteriyor.

Bitcoin Kaç TL?

Bitcoin, haberin yazımı itibariyle 506.100 TL’den işlem görüyor.

Bitcoin’in son durumunu anlık takip etmek için: https://www.btchaber.com/kripto-para-piyasasi/

Bitcoin Piyasa Değeri (Market Cap)

Bitcoin tarafında yaşanan düşüş ile birlikte neden düşüyor soruları da beraberinde geldi. Bitcoin piyasa değeri ile dünyanın lider kripto para birimi. Dolayısıyla fiyatıyla birlikte piyasa değerine dair bilgiler de merak ediliyor. Bitcoin piyasa değeri (market cap) 658.972.579.886 dolar seviyesinde.

Bitcoin Son Dakika Yorumlar: Twitter Gündemi

Dünyada yaşanan olaylarda kullanıcıların ilk adresi Twitter oluyor. Hem doğru bilgiyi ilk elden almak hem de kendi yorumlarını yazmak isteyen kullanıcılar bugün Rusya ve Ukrayna savaşı ile birlikte Bitcoin için de yorumlar yaptı.

Konuyla ilgili fenomenlerden atılan bazı tweetler şu şekilde:

Konuya dair haberleri aşağıda bulabilirsiniz:

Rusya-Ukrayna Krizi ile Kripto Tasfiyeleri 242 Milyon Dolara Çıktı
Piyasalar Güne Nasıl Başladı? 24 Şubat 2022
Bitcoin Son Dakika: 34 Bin Dolar Seviyelerine Kadar Geriledi
Rusya-Ukrayna Etkisi: Ethereum Düştü
Rusya-Ukrayna Savaşı: Altın ve Dolarda Son Durum

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hazal Orta

Hazal, 1990 yılında, ailenin tek çocuğu olarak, İstanbul’un Fatih ilçesinde doğdu. Hayatının ilk 18 yılını İstanbul’da geçirdikten sonra üniversitede Turizm ve Otel İşletmeciliği okumak için Isparta’nın yolunu tuttu. Eğitim hayatı boyunca yalnızca stajlarda turizm sektörüyle ilgilendi. Üniversite eğitiminin ilk yıllarında Work&Travel programıyla Amerika Birleşik Devletleri’nde üç aylık bir turizm deneyimi elde etti ve bu kariyerini, burada noktaladı. Eğitimi boyunca hiçbir gün bile turizmde bir kariyer hedeflemediği için okul biter bitmez kendine yeni bir çıkış aradı. Yazmaya ve yazılı basını takip etmeye olan ilgisiyle birlikte de kendini bilgisayar başında haber yazmaya çalışırken buldu. Editörlük kariyerine 2012 yılında, otomobil haberleri yazmaya çabalayarak başlayan Hazal, kariyerinin ilk yıllarında hem haberciliğin hem de dijital yayıncılığın dinamiklerini öğrenmeye başladı. SEO kelimesiyle tanışması da bu yıllara dayanıyor. Yaklaşık 6 yıl boyunca yerli ve yabancı basını yakından takip ederek en doğru bilgiyi, hızlı ve sade bir şekilde okurlarla buluşturmanın ne kadar önemli olduğunu öğrendi. 6 yıllık bu otomotiv haberleri geçmişinin ardından ise soluğu teknoloji basınında aldı. Teknoloji basınındaki kariyerine Yazı İşleri Müdürü olarak başlayan Hazal, içerik üretiminin yanında yönetimi konusunda da önemli deneyimler elde etti. Bu süreçte hem teknoloji hem de otomotiv basınındaki bazı dergilerde de Yazı İşleri Müdürü ve Editör olarak görev alarak, basılı yayınlara dair de tecrübeler edindi. Farklı ekiplerle ve farklı sektörlerde çalışmanın çok yönlülüğe önemli katkılar sağladığını düşünen Hazal, yeni dönemde ise uzun suredir heyecan duyduğu blockchain teknolojisine daha fazla ilgi göstermeye başladı ve kariyerine de, teknolojiyle olan dirsek temasını kesmeden, bu doğrultuda devam etmeye karar verdi. Teknolojinin kanatları altındaki blockchain, NFT ve kripto para terimlerine aşina olan Hazal’ın yolu da böylelikle Kriptomeda ile kesişmiş oldu. BTCHaber.com'da Yönetici Editör görevini üstlenen Hazal, yazmaya bu çatı altında devam ediyor. Boş zamanlarında farklı alanlarda okumalar yapan Hazal, iyi yazmanın çok okumaktan geçtiğine inanıyor. Bilgisayar başından kalktığında ise soluğu dijital içerik platformlarında alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala