bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,794.09 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.61 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 598.33 0.87%
solana
Solana (SOL) $ 141.88 1.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519128 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466061 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148194 0.35%

Bitcoin Eleştirmeni Peter Schiff’in Bankası Soruşturma Altında

Bitcoin Elestirmeni Peter Schiffin Bankasi Sorusturma Altinda 1

Peter Schiff tarafından kurulan Porto Rico merkezli bir banka, “yüksek riskli” müşteriler için vergi kaçırmayı kolaylaştırdığına dair şüpheler üzerine soruşturma altında.

Avustralya ve ABD’deki bazı büyük medya kuruluşlarının Cumartesi günkü haberlerine göre, Schiff’in Euro Pacific Bankası, “Atlantis Operasyonu” adı verilen büyük bir küresel vergi kaçakçılığı soruşturmasının odak noktası haline geldi.

“Yüksek riskli” olarak kabul edilen 100 Avustralyalı da dahil olmak üzere, bankadaki yüzlerce hesap sahibi şu anda olası vergi kaçakçılığı ve kara para aklama nedeniyle soruşturuluyor.

Bunlar arasında Avustralya’daki büyük vergi sahtekarlığı Plutus Payroll’un arkasındaki Simon Anquetil ve daha önce uyuşturucu kaçakçılığı suçundan mahkum olan Avustralyalı girişimci ve film finansmanı Darby Angel yer alıyor. 60 Minutes Australia ile bir röportajda Schiff, “İnsanların her türlü nedenden dolayı soruşturulabilmesi, yanlış bir şey yaptıkları anlamına gelmez” dedi. “Bunu tartışmama izin verilmiyor” diye de ekledi.

İngiltere, ABD, Avustralya, Kanada ve Hollanda tarafından başlatılan Atlantis Operasyonu, bu yılın Ocak ayında Euro Pacific’i incelemeye başladı.

The Age’e göre , bankanın eski BT direktörü John Ogilvie de veri güvenliğinin zayıf olduğunu ve Euro Pasifik müşterilerinin finansal bilgilerini riske attığını iddia etti.

Schiff, 9 Mayıs’taki bir tweet’te kripto para birimini “dolandırıcılık” olarak tanımlayacak kadar ileri giderek sıkı bir Bitcoin düşmanı olduğunu kanıtladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala