bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,145.65 2.27%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.93 4.35%
bnb
BNB (BNB) $ 585.20 2.63%
solana
Solana (SOL) $ 134.42 4.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50462 2.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450941 3.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140167 5.98%

Binance US, Unstoppable Domains Ortaklığını Duyurdu

binance us unstoppable domains ortakligini duyurdu

Günlük işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda olan Binance’in ABD iştiraki olan Binance US kısa bir süre önce Voyager Digital’in varlıklarını satın almayacağını açıklamıştı. Binance US her ne kadar bu anlaşmada geri adım atmış olsa da kullanıcı deneyimini geliştirmek adına yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Bu noktada Binance US, Web3 şirketi olan Unstoppable Domains ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Binance US, Unstoppable Domains Ortaklığında Yeni Alan Adları Sunacak

Binance’in ABD operasyonlarını yöneten Binance US, yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Şirket “.BinanceUS” adresleri sunmak için Web3 alan adı sağlayıcısı olan Unstoppable Domains ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

binance us unstoppable domains ortakligini duyurdu 2

Unstoppable Domains tarafından yapılan açıklamada, “.BinanceUS” alan adlarının önümüzdeki haftalarda borsanın uygulaması üzerinden özel olarak kullanıma sunulacağı belirtildi. Unstoppable Domains, ilk kez BinanceUS müşterileri için 16.BinanceUS ya da 54.BinanceUS gibi iki haneli alan adlarını da çıkaracak. Bunun yanında Unstoppable Domains, iki harfli alan adlarını da kullanıma sunacak.

Konu hakkında açıklama yapan Unstoppable Domains’in işletme müdürü ve iş geliştirme başkanı Sandy Carter şu ifadeleri kullandı:

İnsanlar “.BinanceUS” bekleme listesine hemen başvuru yapabilir. Alan adlarını önümüzdeki haftalarda piyasaya sürmeyi planlıyoruz. Şu an için belirli bir tarihimiz bulunmuyor. Konu hakkında topluluğumuzu bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala