bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,202.40 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,933.62 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 592.66 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 145.77 1.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505798 0.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441374 0.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143436 0.13%

Binance, Splyt Ortaklığı ile Araç Çağırma Hizmeti Sunacak

Binance Splyt Ortakliği ile Araç Çağirma Hizmeti Sunacak

Kripto paralar her ne kadar son dönemde düşüş eğiliminde olsa da sektör tüm hızıyla gelişmeye devam ediyor. Kripto paraların kullanım alanlarının hızla arttığı günümüzde bir ortaklık da Binance ve Splyt‘ten geldi. Bu ortaklık sayesinde Binance, platformunda araç çağırma hizmeti sunan ilk kripto para şirketi oluyor.

Binance, Splyt Ortaklığı ile Araç Çağırma Hizmeti Sunacak

Binance, Splyt Ortaklığı Kriptoyu Araç Çağırma Hizmetlerine Getiriyor

Kripto paraların artan popülaritesi ile birlikte kullanım alanları günden güne genişliyor. Birçok şirket yakın dönemde kripto paraların ödeme seçenekleri arasına eklerken, bir yeni ortaklık da Splyt ve Binance’ten geldi. Binance ile ortaklık kuran şirket, Binance Marketplace üzerinden araç çağırma hizmetleri için rezervasyon hizmeti sunacak. Ek olarak kullanıcılar aracı uygulamalar kullanmak zorunda kalmadan Binance Pay aracılığı ile ödemelerini yapabilecek.

Bu ortaklık oldukça önemli olarak nitelendiriliyor. Öyle ki Splyt’in ortak ağı 150’den fazla ülkeyi kapsıyor ve dünya çapında 300.000’den fazla seyahat, bilet ve aracılar ile bağlatı sağlıyor. Şirketin Alipay, Grab, Booking.com ve diğer önde gelen uygulamalar ile mevcut ortaklıklar aracılığıyla, isteğe bağlı ağına şimdiden milyarlarca küresel akıllı telefon kullanıcısı erişebiliyor.

Bu ortak şirketler arasında Binance’in de girmesi kripto açısından oldukça olumlu bir adım daha olarak görülüyor.

Konu hakkında konuşan Splyt’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Philipp Mintchin şu ifadelere yer verdi:

“Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz, çünkü Binance ve deneyimlerin entegrasyonuna öncülük ediyor ve gerçek bir süper uygulamaya dönüşüyor. Ayrıca, Binance’in 90 milyon kullanıcısı binicilik ve deneyim sağlayıcıları ağımız için inanılmaz derecede güçlü bir talep ortağı olacak”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala