bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,550.49 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,987.59 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 598.18 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 144.88 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512835 2.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452512 1.82%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147957 1.23%

Binance Labs, Varlıklarını 9 Milyar Dolara Çıkarttı

Kuresel Piyasalarda Yogun Hafta

Kripto para sektörü hızlı bir şekilde ilerleme kaydetmeye başladı. Son olarak Binance Labs, kripto sektörünün en aktif yatırımcılarından biridir. Varlıkları geçen yıl 7.5 milyar dolardan 9 milyar dolara yükseldi. 

Binance Labs, Varlıklarını 9 Milyar Dolara Yükseltmeyi Başardı

Kripto para borsası Binance ve CEO’su Changpeng Zhao, Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu tarafından Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kayıt dışı ticaret faaliyetleri nedeniyle dava edildiğine göre, işletmenin bölgedeki girişim yatırımlarından uzak durması beklenebiliyor.

binance labs varliklarini 9 milyar dolara cikarttiw 1

Binance’in baş işletme yetkilisi Yibo Ling, ABD’nin Binance Labs girişim kolunu etkileyen düzenleyici baskısı hakkında şu ifadeleri kullandı:

Laboratuvarları gerçekten düşünebildiğim hiçbir şekilde etkilemiyor. Bizi farklı şekilde etkilemiyor. Herhangi bir yerde iyi projeler varsa, sohbet etmek isteriz.

Binance Labs’in varlıkları geçen yılın Ağustos ayındaki 7,5 milyar dolardan ilk çeyrek itibarıyla 9 milyar dolara yükseldi . Parası, altı kıtada 25’ten fazla ülkeden 200’ün üzerinde projeye yatırılıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala