bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,964.14 1.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,310.24 6.01%
bnb
BNB (BNB) $ 600.55 1.23%
solana
Solana (SOL) $ 144.24 6.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523124 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475093 3.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150395 2.91%

Binance CEO’sundan Çalışanlarına: Bizi Zor Zamanlar Bekliyor

Binance CEOsundan Calisanlarina Bizi Zor Zamanlar Bekliyor

Kripto para sektörü oldukça kritik bir dönemde. Bu kritik dönem ise 2 temel bazda ele alınabilir durumda; Regülasyonlar ve piyasalar. Bu noktada düzenleyicilerin baskısı giderek artarken piyasalardaki dalgalanma da sürüyor. Bu yaşananların da belli başlı tetikleyicisi bulunmakta. Terra‘nın başlattığı domino etkisini, FTX‘in iflası hızlandırdı. Doğal olarak bu durum diğer borsaları da oldukça etkiledi. Bu konuda çalışanlarına özel bir mesaj yollayan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao ise “önümüzdeki dönemde zor ayların geldiğini ancak şirketin bu zorlukların üzerinden geleceğini” belirtti.

Binance CEOsundan Calisanlarina Bizi Zor Zamanlar Bekliyor 2

Binance CEO’sundan Çalışanlarına Özel Moral Mesajı

Binance özellikle FTX ile olan etkileşimleri ile en çok dikkat çeken borsalar arasında. Özellikle iki borsanın CEO’su arasında yaşanan tartışmalar sık sık gündeme taşındı. Kısa bir süre önce Binance’in USDC çekim işlemlerini durdurması anlık panik yarattı. Ancak Binance’in CEO’su Changpeng Zhao bu durumun sık sık yaşandığını ancak bir sorun olmadığını açıkladı.

Ancak Binance CEO’su bunun üzerine çalışanlarına bir moral mesajı yolladı. Kripto sektörünün dalgalı ve kritik bir dönemden geçtiğini belirten Chanpeng Zhao, bu dönemini tarihi bir an olarak nitelendirdi.

Binance’in güçlü bir finansal konumda olduğunu ve “tüm kripto para birimlerinden sağ çıkacağını” söyleyen CZ, “Önümüzdeki birkaç ayın inişli çıkışlı olmasını beklerken, bu zorlu dönemi atlatacağız ve bunu atlattığımız için daha güçlü olacağız” dedi. FTX’in son çöküşünün, bu hafta müşterilerin geri çekilmesiyle ilgili raporlara atıfta bulunarak, şirket hakkında “birçok ekstra inceleme ve zor soru” getirdiğini de sözlerine ekledi. 

Mesajın sonunda ise çalışanlarına moral veren CZ, sözlerini şu şekilde noktaladı:

“İçiniz rahat olsun, bu organizasyon uzun süre dayanacak şekilde inşa edildi”


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala