bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,716.07 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.05 0.23%
bnb
BNB (BNB) $ 592.10 0.48%
solana
Solana (SOL) $ 145.39 1.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529516 0.67%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460812 1.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160677 0.85%

Binance’den USDC Konusunda Açıklama

Binanceden USDC Konusunda Aciklama

Kripto dünyasında hareketli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak kripto para borsası Binance, yaptığı açıklamada, büyük stablecoin USDC için çekim işlemlerinin “geçici olarak duraklattığını” açıkladı. Konu hakkında açıklama yapan Binance CEO’su Changpeng Zhao, USDC’de para çekme işlemlerinde bir artış gördüklerini söyledi.

Binance'den USDC Konusunda Açıklama

Binance’den USDC Konusunda Açıklama Geldi

Yakın zamanda iflası ile kripto dünyasını şaşkına çeviren FTX, yaşadığı likidite sorunları sebebiyle deyim yerindeyse 3 gün içerisinde yerle bir oldu. Birçok şirketin etkilendiği bu çöküş yatırımcıların da yaşanan her olaydan paniklemesine neden olmuş durumda. Binance’in de stablecoin USDC’nin çekim işlemlerini “geçici olarak duraklattığını” açıklaması anlık panik yarattı ancak borsanın CEO’sundna açıklama gecikmedi.

Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, USDC Coin’i diğer iki kripto parayla (Paxos Standard ve Binance USD) takas etmenin New York’taki bir bankada geleneksel dolar kullanılmasını gerektirdiğini söyledi:

“Bankalar birkaç saat daha açık değil. Bankalar açıldığında durumun eski haline dönmesini bekliyoruz”

Bununla birlikte “takasları, 1:1 dönüşümler, marj veya kaldıraç söz konusu değil. Ayrıca gelecekte daha akıcı takas kanalları oluşturmaya çalışacağız” diyen CZ, Twitter üzerinde oldukça büyük etkileşim aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala