bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,988.14 0.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.96 0.49%
bnb
BNB (BNB) $ 603.90 1.99%
solana
Solana (SOL) $ 143.79 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525009 0.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466552 1.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149578 1.75%

Billy Markus ve Alex Kruger Kripto Piyasası Hakkında Konuştu

billy markus ve alex kruger kripto piyasasi hakkinda konustud

Son dönemde kripto para piyasası oldukça zor dönemlerden geçti. Bunun üzerine birçok önemli isim değerlendirmelerde bulundu. Bu kez popüler meme kripto para birimi Dogecoin’in (DOGE) kurucusundan biri olan Billy Markuskripto para biriminin yeniden toparlanmaya başladığını söyledi. Markus resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak ekonomist ve yatırımcı Alex Kruger’dan da konu ile ilgili bir yanıt aldı.

Billy Markus ve Alex Kruger’dan Kripto Piyasası Görüşü

Dogecoin’in (DOGE) kurucusundan biri olan Billy Markus ve ekonomist Alex Kruger, bu hafta kripto para piyasasının ani yükselişinin nedenini tartışıyor. İkili resmi Twitter hesapları üzerinden konu ile ilgili görüşlerini şu şekilde paylaştı.

Kruger, kripto ve hisse senedi fiyatlarındaki mevcut yükselişin nedeni olduğuna inandığını paylaştı. Bunun yanında Markus ondan detaylandırmasını istediğinde, Kruger bununla ilgili daha önceki tweetlerini etiketledi.

Bu ikilinin yanında birçok önemli isim kripto para piyasasının ne zaman yükseleceği hakkında değerlendirme yapıyor. Bu yükselişten önce pek çok kişi yaklaşık 3-4 yıl sürebilecek yeni bir kripto kışından bahsederken, düzenli kripto eleştirmenleri Bitcoin’in 10.000 dolar ve altına daha da çökeceğini tahmin ediyorlar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala