bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,306.69 2.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.39 3.93%
bnb
BNB (BNB) $ 580.61 2.41%
solana
Solana (SOL) $ 145.80 8.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521409 3.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441612 2.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147777 7.21%

Bernstein: Binance, küresel hakimiyetini koruyacak

Binance Tayvan

Varlık yönetim şirketi Bernstein, ABD ile Binance anlaşmasını değerlendirdi. Şirketin raporunda anlaşmanın ardından 1 milyar dolara yakın çıkışın yaşandığı belirtilirken, çok büyük bir paniğin oluşmadığı kaydedildi. Borsanın 67 milyar dolarlık müşteri fonuyla uluslararası alanda baskın kripto borsası olmaya devam ettiği ifade edildi.

Gautam Chhugani liderliğindeki analistler, “Binance’in ABD dışındaki bireysel müşterileri nezdindeki itibarı kriz boyunca güçlü kaldı” değerlendirmesinde bulundu. Bernstein, Binance‘in ABD dışı pazarlardaki hakimiyetini devam ettireceğini dile getirdi. Buna rağmen Hong Kong ve Singapur gibi düzenlenmiş pazarlarda rekabetin artmasının beklendiğine dikkat çekildi.

Şirket, kripto borsasının sağlıklı operasyonlarını sürdürürken 4,3 milyar dolarlık cezayı ödemek için yeterli fona sahip olduğuna vurgu yaptı. Raporda “Binance’in ABD’den tamamen çekilmesi, yerleşik borsaların hakimiyetinin devam etmesi anlamına gelecektir” ifadesi kullanıldı.

Matrixport da anlaşmanın Binance için çok olumlu bir sonuç olduğunu bildirdi. Şirketin yakın vadede muhtemelen ilk üç borsa arasında kalacağı tahmin edildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala