bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,082.71 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.26 1.73%
bnb
BNB (BNB) $ 573.57 0.68%
solana
Solana (SOL) $ 169.37 1.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507972 2.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468715 3.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149037 2.55%

Binance’ten 1 milyar dolarlık çıkış yaşandı

Binance CEOsu CZ Istifalari Yorumladi

Changpeng Zhao’nun istifasının ardından Binance‘ten yaklaşık 1 milyar dolar net çıkış yaşandı. Veriler borsanın 67 milyar dolar değerinde token sahibi olduğunu ortaya koyarken, bu rakamın olası banka operasyonu endişelerini hafiflettiği belirtildi. Binance, ABD’de cezai suçlamalarla karşı karşıya kalırken; CZ, rekor anlaşmanın parçası olarak icra kurulu başkanlığından istifa etmeyi kabul etti.

CryptoQuant Pazarlama Müdürü Hochan Chung, “CZ’nin istifa duyurusundan sonra Bitcoin ve stablecoin’lerde sürekli saatlik net çıkışlar var. Binance’in toplam rezervleriyle karşılaştırıldığında mevcut hacim henüz hiç önemli değil” ifadelerini kullandı. Anlaşmaya göre Binance çalışmalarına devame decek ancak ABD pazarını tamamen terk edecek.

CryptoQuant’tan alınan net saatlik akışların analizine göre para çekme işlemleri ortalamanın oldukça üzerinde seyretti. Dune Analytics’e göre borsadan 2,37 milyar doların üzerinde çeşitli token çıkışı yaşandı. Buna karışık yaklaşık 1,78 milyar dolarlık varlık girişi gerçekleşti.

Kurumsal alım-satım platformu FalconX’e bağlı bir adres 83 milyon dolarla en çok para çekilen adres oldu. Wintermute’a bağlı bir adrese ise 190 milyon dolarlık para yatırma işlemi gerçekleşti. Verilere göre en çok işlem gören token BNB oldu. DefiLlama verileri, borsanın 67 milyar dolarlık token ve stablecoin’e sahip olduğunu ortaya koydu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala