bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,193.00 0.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.75 0.86%
bnb
BNB (BNB) $ 581.87 0.24%
solana
Solana (SOL) $ 174.25 0.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523176 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483398 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155929 0.01%

Binance yetkililerinden açıklama: İddialar asılsız

binancein ust duzey yoneticileri sirketten istifa etti

Geçtiğimiz saatlerde ABD’li kurumlar ile anlaşan kripto para borsası Binance’dan yeni bir açıklama geldi. Yaptırımlar konusunda mutabakata vardıklarını bir kez daha vurgulayan yetkililer dev borsaya dair iddialara yanıt verdi. 

Dünyanın en büyük kripto borsası olarak faaliyetlerine devam ettiğini belirten Binance yetkilileri, şirketin müşteri fonlarını kullanarak piyasa manipülasyonu yaptığı iddiasını reddetti. Müşteri varlıklarını bire bir oranda koruduğunu belirten kripto borsası, bu sebepten ötürü günümüze kadar çekim işlemlerinde hiçbir sorun yaşanmadığının altını çizdi.

Amerikan otoriteleriyle vardığımız resmi mutabakata göre şirketimizin müşteri varlıklarını kullandığı veya herhangi bir piyasa manipülasyonunda bulunduğu yönündeki iddialar geçersizdir. 

Yeni Binance CEO’su Richard Teng oldu

Yetkililer, gece saatlerinde CEO görevinden istifa eden Binance kurucusu Changpeng Zhao’nun yerine geçen Richard Teng ile ilgili detayları da paylaştı. Daha önce borsanın Bölgesel Piyasalar yöneticiliğini üstlenen Teng, otuz yıllık finans kariyerinde Singapur Para Otoristesi (MAS) ve Abu Dhabi Global Market Finansal Hizmetler Düzenleme Kurumu gibi yerlerde üst düzey görev aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala