bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,136.65 0.81%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,013.44 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 594.08 1.28%
solana
Solana (SOL) $ 147.36 0.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518103 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457956 0.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149274 0.37%

Bermuda, Kripto Şirketi Çekme Konusunda Düzenleyici Çerçeveye Güveniyor

bermudar

The Wall Street Journal tarafından yayınlanan bir rapora göre Bermuda, kripto para birimlerini yöneten eksiksiz bir çerçeve uygulayan dünyadaki birkaç ülkeden biri olarak karşımıza çıkıyor. Hal böyle olunca Bermuda da daha fazla kripto projesi ve şirketi çekmek için dijital varlık mevzuatını çevreleyen netliğine güveniyor.

Bermuda, Kripto Şirketlerini Çekmeye Çalışıyor

Kripto para piyasasındaki mevcut oynaklığın ortasında Bermuda, daha fazla kripto projesi ve şirketi çekmek için dijital varlık mevzuatını çevreleyen netliğine güveniyor. Belirtmek gerekirse özerk bir bölge olan Bermuda, dijital varlıklar için düzenleyici bir çerçeve oluşturan ilk adreslerden biri.

bermuda kripto sirketi cekme konusunda duzenleyici cerceveye guveniyorr

Bermuda Ekonomi ve Çalışma Bakanı Jason Hayward, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Kripto para fiyatlarındaki son devalüasyonun farkındayız ve bunun adanın bir kripto merkezi olma yeteneğini tehdit etmediğinden eminiz. Sektördeki bu gerileme, hedefimizi ilerletecek ve uzun vadeli büyümemizi ve bu sektördeki rolümüzü olumlu yönde etkileyecektir.

Bermuda şimdi kripto sektöründe bir yer edinmek için Malta ve Lihtenştayn gibi ülkelerle rekabet ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala