bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,780.09 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,132.52 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 598.24 2.66%
solana
Solana (SOL) $ 139.57 3.45%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525611 0.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464579 1.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148567 1.82%

Avustralya’da Kripto Odaklı ETF’lerin Lansmanı Ertelendi

avustralyada kripto odakli etflerin lansmani ertelendi

Geçtiğimiz hafta Avustralya Mali İnceleme raporuna göre; Avustralya’nın İlk Bitcoin ETF’si 27 Nisan gibi erken bir tarihte başlatabileceğini belirtmiştik. Bu kez elde edilen son bilgilere göre merakla beklenen ETF’lerin lansmanı ertelendi.

Avustralya’da Piyasaya Sürülmesi Planlanan Kripto ETF’leri Ertelendi

Avustralya’da kripto odaklı üç borsa yatırım fonunun (ETF) merakla beklenen lansmanı, CBOE Avustralya’da önerilen bir listelemeden 24 saatten daha kısa bir süre önce durduruldu. Söz konusu Cosmos Asset Management ve ETF Securities fonları, 27 Nisan’da yerel saatle 10.00’da işlem görmeye başlayacaktı.

avustralyada kripto odakli etflerin lansmani ertelendi 2

CBOE Australia konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Ticaret başlamadan önceki standart kontroller hala tamamlanmakta. Bunun yanında önümüzdeki günlerde bir güncelleme sağlanacak.

ETF Menkul Değerler Dağıtım Başkanı Kanish Chugh, söz konusu ertelenme kararı ile ilgili olarak konuştu. Kanish Chugh, gecikmede ETF Menkul Kıymetler veya borsanın hatası olmadığını iddia ederek, fonun sorunu çözmek için hızla çalıştığını da sözlerine ekledi.

Ayrıca başka bir sözcüsü, “Cosmos AM, borsadan alıntı yapmaya başlamak için onay aldı ve bu hedef için çalışıyoruz” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala