bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,838.10 1.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.29 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 598.75 2.31%
solana
Solana (SOL) $ 139.56 3.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524549 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463076 1.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147776 2.65%

Astar Network, Microsoft ile Ortaklık Kurduğunu Duyurdu

astrid dao microsoft ile ortaklik kurdugunu duyurduGS

Kripto para birimlerinin hemen hemen her alanda kullanılmaya başlanması ile beraber bu sektördeki ortaklıklar da artış göstermeye başladı. Bu kez bir ortaklık haberi de Polkadot (DOT) parachain’i Astar Network’ten geldi.

Astar Network, Microsoft ile El Sıkıştı

Polkadot (DOT) parachain’i Astar Network’ün resmi blog sayfasında paylaşılan bilgilere göre; Astar Network stablecoin’i AstridDAO’nun Microsoft ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bununla beraber Microsoft’un desteğiyle, AstridDAO artık resmi olarak tarihteki en yenilikçi teknoloji odaklı şirketlerden biri tarafından destekleniyor olacak.

Astar Network ekibi resmi Twitter hesapları üzerinden konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Microsoft’un sponsor olduğu inanılmaz kaynaklarla, AstridDAO’nun topluluğa daha iyi hizmet etmesini ve BAI’nin tüm Astar ve Polkadot ekosistemi için baskın yerel stabilcoin olmasını kolaylaştıracağız.

Bu ortaklık ile beraber bir şirket kurmanın önündeki geleneksel engelleri ortadan kaldırılacak. Microsoft, teknolojiye, pazarlamaya ve desteğe özel erişim sağlıyor. Böylece ortaklık, pazara giriş hızını hızlandıracak ve pazar etkisinin en üst düzeye çıkarılmasına yardımcı olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala