bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,794.09 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.61 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 598.33 0.87%
solana
Solana (SOL) $ 141.88 1.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519128 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466061 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148194 0.35%

Anima, Onlybots NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürdü

immutablex oyun nftleri artik nifty gatewayde

NFT sektörüne olan ilgi her geçen gün artıyor. Çıkan son haberlere göre; artırılmış gerçeklik şirketi Anima‘dan yeni bir hamle geldi. Anima, kullanıcıların sanal evcil hayvanlar edinmelerine olanak tanıyor. Şirket, botların veya bot taklidi yapan kullanıcıların koleksiyonu tanımında bulundu. Botların dünyayı rahat bırakması için sanal evcil hayvanlar konsepti ilgi çekti.

Anima’dan NFT Koleksiyonu: Onlybots

Kripto para sektörü zorlu bir dönemden geçerken sektörde yeni gelişmeler de olmuyor değil. Son olarak NFT tarafına duyulan ilgi gözle görülür bir artış yaşıyor. Öte yandan tüm bu süreçlerin ortasında Anima, Onlybots adını verdiği NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü.

NFT

Söz konusu koleksiyon, bir saatten daha kısa sürede tükendikten sonra OpenSea’nin trend olan ilk 10 koleksiyon listesine girmeyi başardı.

Şirket, yaklaşık 500 evcil hayvandan oluşan ilk iki partinin bir saatten daha kısa sürede tükendiğini söyledi. Openbots, bu yazıyı yazdığı sırada OpenSea’nin trend olan koleksiyonlar listesinde beşinci sırada yer alıyordu. Anima’nın kurucu ortağı Alex Herrity, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Dijital mülkiyetin ve dijital koleksiyon ürünlerinin patladığını ve değişeceğini ve değişmeye devam edeceğini gerçekten fark ederek Anima’yı kurduk, çünkü bütün bir nesil, önemsedikleri ürünlerle etkileşim kurdukları en başından itibaren dijital ürünlere sahip olmaya alıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala