bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,446.00 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,112.56 0.84%
bnb
BNB (BNB) $ 596.18 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 137.92 3.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522503 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462166 0.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147674 0.92%

Amber Group, Chelsea FC ile Ortaklığını Sonlandırıyor

Amber Group Chelsea FC ile Ortakligini Sonlandiriyor

Kripto para piyasasında soğuk günler her ne kadar arada sırada güneş görse de sürüyor. Bu noktada birçok yeni ortaklık yapıldığı gibi yapılan bazı ortaklıkların da ömrünün bittiğine şahitlik ediyoruz. Son olarak da Amber Group‘un genişleme planları devam ederken, her ne kadar 100 milyon dolarlık finansman turu beklense de yarısında askıya alındı. Ancak şirketin askıya alığı tek şey yatırım tutu değil.

Amber Group Chelsea FC ile Ortakligini Sonlandiriyor 1

Amber Group, Chelsea FC ile Ortaklığını Sonlandırdı

Financial Times tarafından paylaşılan detaylara göre, Singapur merkezli kripto ticaret ve lending platformunun genişleme planları, 100 milyon dolarlık fonlama turunun yarısını artırdıktan sonra askıya alındı. Diğer taraftan içeriden edinilen bilgilere göre, şirket aynı zamanda işten çıkarmalar yapıyor ve Chelsea FC ile yıllık 20 milyon sterlinlik (yaklaşık olarak 25 milyon dolar) sponsorluk anlaşmasını sonlandırıyor.

Son günlerde Amber‘ın sağlığıyla ilgili spekülasyonlar iyice artmış durumda. Firma, FTX ile ilişkili çökmüş ticaret şirketi Alameda Research ile hiçbir ilişkisi olmadığını iddia etse de, FTX’te aktif olarak ticaret yaptı ve para çekme sorunları yaşadı. Bu da birçok kişinin mali durumunun önemli ölçüde etkilendiğini varsaymasına neden oldu. Amber yönetici ortağı Annabelle Huang ise firmanın ticari sermayesinin yüzde 10’undan daha azının FTX’te takılıp kaldığını iddia ediyor .

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala