bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,351.24 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.86 1.72%
bnb
BNB (BNB) $ 604.50 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 143.39 0.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523478 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468297 0.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15053 1.56%

Adidas Metaverse Evrenine Adım Attı

adidas coinbase ile yaptigi ortakligi duyurdu

Son zamanlarda NFT sektörü ile içli dışlı olan ünlü giyim firması Adidas, kısa bir süre önce Twitter üzerinden gMoneyNFT, BoredApeYC ve PunksComic‘i etiketleyerek metaverse paylaşımında bulunmuştu. Son olarak Adidas, Twitter üzerinden düzenlediği konuşma odasında yeni Metaverse ortaklığını tanıttı.

Konuşmasa sırasında Adidas Global Pazarlama Lideri Erika W, Sandbox (SAND) bizim ilk oyun alanımız dedi.

Konuşmanın devamında ise Twitter üzerinden BoredApeYC, GMoney ve PunksComic ile Metaverse ortaklığı paylaşıldı.

btchaber adidas

Adidas Originals, Artık Metaverse’de

Twitter profil resmini BoredApeYC NFT’si ile değiştiren Adidas Originals, resmi olarak Metaverse ve NFT dünyasına adım atmış durumda.

FFnc9rwXsAwamj7

Yukarıda paylaştığımız video içeriği ve Erika W’nin “The SandBox ilk oyun alanımız” demesi, Adidas’ın The SandBox üzerinde Metaverse projelerine devam edeceğini gösteriyor.

Twitter toplu konuşma odasında konuşan ekip, metaverse üzerine çok çalıştıklarını ve haftalardır uykusuz olduklarını belirtirken, bu çalışmaların sadece bir başlangıç olduğunu da ekledi.

Adidas’ın geçtiğimiz günlerde The SandBox‘ı etiketlereyek “AdiVerse” başlığı ile bir paylaşım yaptığını hatırlatalım. Bu paylaşım sonrası The SandBox göndermesi takipçileri şaşırtmasa da Twitter üzerinden birçok NFT sahibi heyecanlanmış durumda.

Diğer taraftan Adidas’ın yine son dönemde yaptığı Coinbase ortaklığı da, Coinbase üzerinden NFT satışlarına bir hazırlık olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala