bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,971.87 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.88 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 590.42 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 5.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517407 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455577 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.75%

Adeyemo: Yeni Kripto Para Kanunları En Kısa Sürede Gelecek

adeyemo yeni kripto para kanunlari en kisa surede gelecek

Kripto para piyasası ile ilgili düzenlemeler devam ederken, bir açıklama da Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanı Yardımcısı Wally Adeyemo’dan geldi. CNBC’de yer alan bir habere göre; ABD Hazine Bakanı Yardımcısı Wally Adeyemo yeni kripto para yasalarının en kısa sürede geleceğini söyledi.

Adeyemo’ya Göre Kripto Para için Yeni Kanunların Kısa Sürede Gelecek

Ülkemizde Kripto Yasası çıkması için çalışmalar başlatılmışken, ABD tarafından kripto açıklamaları gelmeye devam ediyor. ABD Hazine Bakanı Yardımcısı Wally Adeyemo, en kısa sürede kripto paralarla alakalı yeni kanunların geleceğini söyledi. Adeyemo, kongrenin yeni kripto para yönergelerini en kısa sürede yayınlayacağını dile getirdi.

adeyemo yeni kripto para kanunlari en kisa surede gelecek 2

ABD Hazine Bakanı Yardımcısı Wally Adeyemo, “Yeni kripto para kuralları mümkün olan en kısa sürede gelecek” şeklide konuştu. Bunun yanında bugün bahsettiğimiz üzere ABD uzun zamandır kripto varlıklar konusunda çalışmalar yürütüyor. Biden yönetiminin de kripto paralar üzerindeki çalışmalarını hızlandırdığını belirtmiştik. Beyaz Saray, kripto para birimleri hakkında kapsamlı bir hükümet stratejisini ana hatlarıyla belirleyecek bir yürütme emri hazırlıyor

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala