bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,653.05 4.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.61 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 551.37 2.69%
solana
Solana (SOL) $ 140.79 4.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502784 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457594 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153253 3.24%

Biden Yönetimi Kripto Stratejisini Yayınlamaya Hazırlanıyor

biden yonetimi kripto stratejisini yayinlamaya hazirlaniyor 3

ABD uzun zamandır kripto varlıklar konusunda çalışmalar yürütüyor. Biden yönetimi de kripto paralar üzerindeki çalışmalarını hızlandırdı. Beyaz Saray, kripto para birimleri hakkında kapsamlı bir hükümet stratejisini ana hatlarıyla belirleyecek bir yürütme emri hazırlıyor. Yönergenin önümüzdeki haftalarda ABD Başkanı Joe Biden‘a sunulması bekleniyor.

Biden Yönetimi Kripto Varlıklar için Çalışmalarını Hızlandırdı

Biden yönetimi, kripto para birimleri de dahil olmak üzere, dijital varlıklar üzerinde hükümet çapındaki ilk stratejisini yayınlamaya hazırlanıyor. Bloomberg tarafından elde edilen bilgilere göre, üst düzey yönetim yetkililerinin plan üzerinde birden fazla toplantı yaptığını ve stratejinin bir yürütme emri olarak tasarlandığını bildirdi.

biden yonetimi kripto stratejisini yayinlamaya hazirlaniyor 2

Ayrıca hazırlığı tamamlanan yürütme emrinin önümüzdeki haftalarda ABD Başkanı Joe Biden gönderilecek.

Söz konusu yönergeye bakacak olursak, yönerge, kripto para birimlerinin yarattığı ekonomik, düzenleyici ve ulusal güvenlik zorluklarını detaylandıracak. Ayrıca, çeşitli federal kurumlarını; kripto risklerini ve fırsatlarını değerlendirmeye yönlendirecek.

Hatırlatmak gerekirse, Biden yönetimi daha önce kripto para sınıfına hükümet çapında bir yaklaşım oluşturma çabasının bir parçası olarak kripto para birimleriyle ilgili bir düzenleme üzerine çalıştığını belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala