bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,750.08 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.17 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 598.28 2.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.34 4.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524011 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462065 2.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147314 3.09%

AC Milan Spor Kulübü Kendi NFT’lerini Piyasaya Sürüyor

AC Milan Spor Kulübü Kendi NFTlerini Piyasaya Sürüyor

NFT sektörü her ne kadar ivmesinde düşüş olsa da büyümeye devam ediyor. Sektöre hergün yeni bir şirket dahil olurken, spor kulüplerinden de oldukça önemli anlaşmalar gelmeye devam ediyor. Son olarak İtalyan Spor kulübü AC Milan, kendi NFT koleksiyonunu piyasaya süreceğini açıkladı.

AC Milan 2

AC Milan Spor Kulübü Kendi NFT’lerini Satışa Çıkaracak

AC Milan, Fansea ile işbirliği yaparak Kulübün Güney Sudan’dan özel bir Rossoneri formasının sınırlı sayıda 3 boyutlu NFT’lerini satışa çıkardığını duyurdu. Fansea tarafından modern ve sürdürülebilir teknoloji kullanılarak oluşturulan 3 boyutlu NFT’ler  euro’ya satışa çıkacak . Taraftarlar, San Siro stadyumunun kapasitesini temsil eden 75.817 sertifikalı dijital hatıra parçasından bir veya daha fazlasını 14 Nisan’dan itibaren kulübün resmi NFT web sitesinde satın alabilecekler. Siteye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Özel 3 boyutlu NFT’ler, 29 Nisan’da piyasaya çıktığında Fansea uygulamasından da erişilebilir olacak.

NFT tasarımı ise 2016/17 sezonundan kalma forma oldu. Danimarkalı savaş fotoğrafçısı Jan Grarup tarafından, ülkedeki şiddetli selin etkilerini belgelemek için Güney Sudan’a yaptığı bir gezi sırasında keşfedilen forma daha sonrasında Kulübe bağışlandı ve sonunda bu forma sergilendi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala