bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,463.47 0.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,984.76 0.27%
bnb
BNB (BNB) $ 593.99 1.94%
solana
Solana (SOL) $ 143.90 0.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513935 1.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453016 3.47%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147274 0.43%

ABD’li Savcılara Göre, Do Kwon’un Suçlanması İçin Yeterli Kanıt Yok

abdli savcilara gore do kwonun suclanmasi icin yeterli kanit yok

Terra LUNA çöküşünün ardından 1 hafta geçmesine rağmen konuşulmaya, tartışılmaya ve gündemde olmaya devam ediyor. Bu olayla birlikte varlıkları sıfırlanan insanlar, yaşadıkları kayıpların telafi edilmesini istiyor. LUNA‘nın çöküşünden sorumlu tutulan Terra’nın CEO’su Do Kwon‘a, Güney Kore‘de çok sayıda dava açılmış durumda. Fakat ABD’li savcılar Kwon’un hapse girme olasılığının çok düşük olduğunu belirtiyor.

ABD’li Savcılara Göre, Kwon’un Hapse Girme İhtimali Çok Düşük

CNBC, Terra LUNA çöküşüyle ilgili bazı avukat ve savcılarla görüştü. Columbia eyaletinde savcılık yapmış olan Randall Eliason, Do Kwon’un dolandırıcılıkla suçlanması ve hapse atılması için gereken kanıtların olmadığını aktararak şunları söyledi:

Bu bir cinayet davasında olduğu gibi, tanığı çağırıp tetiği kimin çektiğini öğrenmek gibi bir şey değil. Burada olan, birinin beyninin içinde neler olduğunu bilmeye çalışmak. Gerçekten dolandırmak için mi yaptı bunları? Yoksa olanlar tamamen kötü yönetim sonucu muydu? Bu çok uzun bir süreç. Bir gecede tamamlanabilecek bir dava değil.

abdli savcilara gore do kwonun suclanmasi icin yeterli kanit yok

Avukat ve eski federal savcı Renato Mariotti ise konuyla ilgili şöyle konuştu:

Savcılar bu tür davalarda, gönderilen mesajlara ve e-mail’lere bakarlar. Ancak tek bir mesajla da tüm dolandırıcılık operasyonu genelde ortaya çıkmaz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala