bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,577.77 1.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,014.28 1.72%
bnb
BNB (BNB) $ 585.31 1.33%
solana
Solana (SOL) $ 146.74 4.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52746 2.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459576 1.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149206 4.15%

ABD’li Düzenleyiciler Genesis’i Soruşturuyor

abdli duzenleyiciler genesisi sorusturuyor

Sıkıntılı kripto ticaret şirketi Genesis’e kötü haberler gelmeye devam ediyor. Gelen son bilgilere göre Genesis pek çok ABD’li düzenleyici tarafından soruşturuluyor.

ABD’nin Eyalet Düzenleyicileri Genesis’i İnceliyor

Borron’s’un haberine göre aralarında Alabama Menkul Kıymetler Komisyonu’nda olduğu pek çok düzenleyici kurum, Genesis’in menkul kıymetler yasalarını ihlal edip etmediğini soruşturuyor.

Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre, birkaç ABD eyalet düzenleyicisi, kripto ticaret şirketi Genesis Global Capital’in menkul kıymetler yasalarını ihlal edip etmediğini araştırmaya başladı. Haberde, Alabama Menkul Kıymetler Komisyonu Direktörü Joseph Borg, Genesis ve diğer şirketlerin eyalette yaşayan vatandaşlar için uygun kayıtlara sahip olmadan kripto menkul kıymetlere yatırım yapmaya ikan edip etmediğine odaklanan bir soruşturma yürüttüklerini açıkladı.

abdli duzenleyiciler genesisi sorusturuyor 2

Son olarak geçtiğimiz günlerde, kripto kredi şirketi Genesis tarafından yapılan açıklamada, Moelis & Co.’nun işe alındığı doğrulanmıştı. Genesis’in geçici CEO’su Derar İslam müşterilerine gönderdiği bir notta şu ifadeleri kullandı:

Potansiyel yatırımcılar, Gemini ve DCG dahil olmak üzere en büyük alacaklılarımız ve borçlularla görüşmelere başladık. Gönümüzdeki günlerde Moelis & Co.’nun direktifleriyle bu görüşmelerin ayrıntılarını paylaşacağız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala