bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,347.24 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.81 0.01%
bnb
BNB (BNB) $ 608.83 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529353 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470636 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150511 0.21%

Genesis Global Capital’den Moelis Açıklaması

genesis global capitalden moelis aciklamasi 2

Kripto kredi kuruluşu Genesis Global Capital’in iflas dahil masadaki tüm senaryoları görüşmek için Moelis’i işe aldığı iddia edilmişti. Konu hakkında Genesis cephesinden resmî açıklama geldi.

Genesis, Moelis İşe Alımını Doğruladı

Genesis Global Capital’in, para çekme işlemlerini durdurduktan günler sonra kripto kredi işinin likiditesini nasıl artıracağını ve müşterilerin ihtiyaçlarının nasıl karşılanacağını araştırmak için yatırım bankası Moelis & Co.’yu işe aldığı iddia edilmişti. Konu hakkında Genesis Global Capital cephesinden açıklama yapıldı.

genesis global capitalden moelis aciklamasi

Kripto kredi şirketi Genesis tarafından yapılan açıklamada, Moelis & Co.’nun işe alındığı doğrulandı. Genesis’in geçici CEO’su Derar İslam müşterilerine gönderdiği bir notta şu ifadeleri kullandı:

Potansiyel yatırımcılar, Gemini ve DCG dahil olmak üzere en büyük alacaklılarımız ve borçlularla görüşmelere başladık. Gönümüzdeki günlerde Moelis & Co.’nun direktifleriyle bu görüşmelerin ayrıntılarını paylaşacağız.

Son olarak salı günü Digital Currency Group (DCG) kurucusu ve CEO’su Barry Silbert, DCG’nin Mayıs 2023’te vadesi dolacak olan Genesis Global Capital’e yaklaşık 575 milyon dolarlık borcu olduğunu açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala