bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,973.87 2.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.60 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 591.91 3.34%
solana
Solana (SOL) $ 135.15 6.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51764 1.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456617 3.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145541 3.49%

ABD’den Kripto Para Dolandırıcılığı ile Suçlanan İki Rus Vatandaşına Yaptırım

ABDden Kripto Para Dolandiriciligi ile Suclanan Iki Rus Vatandasina Yaptirim 1

ABD Hazine Bakanlığı, ikisi ABD’de olmak üzere üç farklı kripto borsasının müşterilerinden 16.8 milyon dolar çalmakla suçlanan iki Rus vatandaşına yaptırım uyguladı.

ABD Hazine Bakanlığı basın açıklamasına göre, Danil Potekhin ve Dmitrii Karasavidi; müşterilerin oturum açma bilgilerini elde etmek için yasal değişim portallarını taklit eden sahte web siteleri kullanarak borsaları taklit etti.
Hazine açıklamasına göre bu bilgiler, müşterilerin hesaplarına erişmek ve kripto paralarını çalmak için kullanıldı.
Sanıkların farklı borsalarda sahte profiller kullanarak fonları akladıkları iddia edildi.

İşlemler Tanımlanmadı

ABD Gizli Servisi açıklamaya göre “milyonlarca dolar sanal para” ele geçirdi. Onaylı adresler listesine Bitcoin, ethereum, monero, litecoin, zcash, dash, bitcoin gold ve ethereum classic dahil edildi. Borsa işlemleri onaylamayarak dolandırıcıların istifade etmesine izin vermedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala