bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,871.31 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,918.01 3.94%
bnb
BNB (BNB) $ 587.56 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 146.03 4.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503657 2.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447173 3.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144647 4.16%

ABD Adalet Bakanlığı’ndan Kripto Şirketlerine Tavsiye

abd adalet bakanligindan kripto sirketlerine tavsiye

Son zamanlarda kripto şirketleri üzerindeki kontrolünü artıran ABD Adalet Bakanlığı’ndan yeni bir hamle geldi. Adalet Bakanlığı, kripto şirketlerinin avukatlarına, soruşturmalar hakkında bilgi vermemelerini tavsiye etti.

Adalet Bakanlığı’ndan Kripto Şirketlerine Soruşturma Tavsiyesi

Konu hakkında bilgi sahibi olan bir kişinin aktardıklarına göre, Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı, kripto şirketlerinin avukatlarına yeni bir tavsiyede bulundu. Adalet Bakanlığı kripto şirketlerinin avukatlarına başlatılan soruşturmalar hakkında bilgi vermemelerini talep etti. ABD Adalet Bakanlığı’nın dijital para birimi danışmanı Sanjeev Bhasker, konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Özel sektör, DeFi ya da başka bir alanda dijital varlıklarla uğraşan şirketler hakkında başlattığımız soruşturmalar, konu özellikle müşterilerle ilgiliyse avukatların bu soruşturma hakkında bilgi vermemelerini öneriyoruz. Özellikle bu soruşturmaları müşterilerinize haber vermemek, bizim soruşturma sürecimizi çok daha sağlıklı bir şekilde yürütmemizi sağlayacak. Aksi takdirde konu hakkında önceden bilgi sahibi olan müşteriler ya da kişiler, varlıklarını başka bir yere transfer edebilir ya da kaçabilir.

Blockchain Derneği tarafından Washington’da düzenlenen etkinlikte konuşan Bhasker, ABD Adalet Bakanlığı’na yardımcı olmak adına, daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala