bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 56,906.25 5.69%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,879.98 3.72%
bnb
BNB (BNB) $ 544.99 4.27%
solana
Solana (SOL) $ 124.46 0.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501997 0.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.430598 1.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.122997 8.09%

Aave’nin Kurucusu Stani Kulechov’un Twitter Yasağı Kalktı

aavenin kurucusu stani kulechovun twitter yasagi kalkti

Günün erken saatlerinde Aave’nin kurucusu Stani Kulechov’un Twitter hesabının askıya alınması gündemde geniş yer tutmuştu. Kulechov’un, Twitter’ın geçici CEO’su olduğunu söylediği ironik tweetinden 1 gün sonra bu engelin gelmesi de dikkat çekti. Ancak, yasak çok da uzun sürmedi. Kullanıcılara kripto para ile borç verme ya da borç alma hizmeti sunan Aave’nin kurucusu olan Stani Kulechov’un Twitter yasağı kalktı.

Hesabı Yeniden Açılan Kulechov: “Twitter’ın geçici CEO’su geri döndü”

Aave’nin kurucusu Stani Kulechov’un Twitter hesabı yaklaşık 15 saat sonrasında geri döndü. Twitter yasağı yaklaşık 15 saatin sonunda kalkan Aave’nin kurucusu Stani Kulechov, Twitter hesabının yeniden açıldığını “Twitter’ın geçici CEO’su olarak geri döndüm.” paylaşımı ile duyurdu.

Stani Kulechov’un hesabı, Elon Musk’ın Twitter’ı 44 milyar dolara satın almasının ardından attığı “Twitter’a geçici olarak CEO olarak katıldım.” paylaşımı sonrasında kapatılmıştı. 15 saat boyunca hesabı kapalı kalan Kulechov, hesabının yeniden açılmasının ardından Lens Protocol lansmanı hakkında da açıklama yaptı:

Güncellenmiş yol haritasını yakın zamanda paylaşacağız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala