bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,987.14 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,228.70 1.29%
bnb
BNB (BNB) $ 595.05 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 138.17 0.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516328 1.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458415 0.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144309 1.93%

Shiba Inu Kurucusu Sosyal Medya Paylaşımlarını Sildi

shiba inu kurucusu sosyal medya paylasimlarini sildi

Şaşırtıcı bir gelişmeyle Shiba Inu’nun (SHIB) kimliği bilinmeyen ve Ryoshi takma ismini kullanan kurucusu sosyal medya paylaşımlarını sildi. Silinen paylaşımlarla birlikte Shiba Inu (SHIB) kurucusunu kaybetmiş olabilir.

Shiba Inu Kurucusu Ryoshi, Tüm Paylaşımlarını Kaldırdı

Ryoshi, Medium üzerinde yer alan dört bloğunu sildi ve sonrasında tüm Twitter paylaşımlarını kaldırdı. Ryoshi’nin Twitter üzerinde 195 binden fazla takipçisi bulunuyordu.

shiba inu kurucusu sosyal medya paylasimlarini sildi 2

SHIB meraklıları ve destekçileri bu son gelişmeler sonrasında karışık tepkiler verdi. Bazı SHIB meraklıları yaşanan bu durumun iyi haberlerin habercisi olabileceğini söylerken, bazıları ise bu durumun topluluğu olumsuz etkileyeceğini söyledi. Paylaşımların silinmesinin ardından gizemli Ryoshi, Medium hesabı üzerinden bir açıklama paylaştı ve bu paylaşımda sonsuza kadar gidebileceğini belirtti. Ryoshi paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Önemli birisi değilim ve bir gün haber vermeden gideceğim. SHIBA’yı ve bu hikâyeyi çok daha yukarılara taşıyın.

Medium blogların birisinde Ryoshi konu hakkında daha geniş bir açıklama yaptı:

Başından beri dile getirdim, ben bir hiçim ve önemli birisi değilim. Başarılı olsam bile “kimliğimin” maskesini düşürme çabası içinde olmayın. Ben sadece klavye ile var olmayan birisiyim ve değişebilirim. Ben Ryoshi’yim.

Son olarak Shiba Inu (SHIB) fiyatı haberin yazımı esnasında 0.0000118 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala