bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,975.14 1.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,306.94 5.93%
bnb
BNB (BNB) $ 598.65 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 143.41 4.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522037 0.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472544 2.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14988 2.32%

Dogecoin’in Kurucusundan Dikkat Çeken Paylaşım

Dogecoinin Kurucusundan Dikkat Çeken Paylaşim

Kripto para sektörü her ne kadar çıktığı ilk günden bu yana topluluklar tarafından sıkça tartışılmaya devam etse de son dönemde dev şirketlerin ve küresel düzenleyicilerin de oyuna dahil olması ile birlikte bambaşka bir boyut kazanmış durumda. Doğal olarak bu durum projelerin bireysel yönetim mekanizmalarını değiştirmelerine neden oluyor. Son olarak popüler meme token Dogecoin‘in kurucusu Billy Markus da projeyi geliştirmeyi 7.5 yıl önce bıraktığını ve bundan sonra da geliştirmeyeceğini açıkladı.

Dogecoin’in Kurucusu: Dogecoin’in Merkezi Bir Lideri Yok

Kripto para sektörünün en önemli parçalarından birisi de şüphesiz meme token’lar. Milyarlarca dolarlım işlem hacimleri ile meme token’lar oldukça geniş topluluklara sahip durumda. Bu meme token’ların ilki olma özelliğine sahip Dogecoin de başa Tesla’nın CEO’su Elon Musk olmak üzere birçok destekçiye sahip .

Bu konuya da değinen Dogecoin’in kurucusu Billy Markus, gelişim sürecine katılmama sebebinin, Dogecoin’in kripto felsefesine uyumlu bir şekilde yürütülmesi olduğunu belirtti. Bununla birlikte bir diğer dikkat çeken kısım ise Markus’un kripto para piyasalarına yaptığı tanımlamalar oldu. Markus kripto paralar için şu ifadeleri kullandı:

“Kripto piyasası nedir? Umut, FOMO, panik, dolandırıcılık, hype, irrasyonellik, kumar ve her yerde aptallığın bir karışımı. Diğer taraftan Dogecoin’in kendisi açısından, eğlenceli bir şekilde, tüm büyük spekülasyonların sürdüğü zamandan daha sağlıklı bir yer

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala