bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,640.32 2.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,249.13 1.01%
bnb
BNB (BNB) $ 603.56 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 139.46 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518934 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462269 0.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145861 0.92%

The Sandbox, Metaverse Geliştirme Programı Başlattı

the sandbox metaverse gelistirme programi baslatti

Son zamanlarda metaverse projelerine yoğun bir talep var. Popüler metaverse projelerinden The Sandbox da metaverse gelişimini hızlandırmak için proje hızlandırma şirketi Brinc ile işbirliği yaptı.  

The Sandbox Metaverse Gelişimi için Brinc ile Ortak Oldu

Popüler metaverse projelerinden The Sandbox, metaverse alanındaki girişimlerini hızlandıracak bir program başlattı. The Sandbox bu prpgram için proje hızlandırma şirketi Brinc ile ortak oldu. The Sandbox’ın 50 milyon dolarlık “Metaverse Accelerator Programı” yılda 30 ila 40 Blockchain girişimine yatırım yaparak metaverse geliştirmeye yardımcı olacak.

the sandbox metaverse gelistirme programi baslatti

Ayrıca program, The Sandbox, Animoca Brands ve Brinc’in büyüyen ağları genelinde potansiyel ortaklıklara ve iş geliştirme fırsatlarına erişim sağlarken, gelecek vaat eden projelere de yatırım yapacak.

Bunun yanında Metaverse Accelerator Programının temel amacı; metaverse alanında yeni deneyimler oluşturarak, Sandbox ekosisteminin büyümesine ve genişlemesine katkıda bulunabilmek.

The Sandbox’ın kurucu ortağı Sebastien Borget konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Sandbox’ın metaverse aktarımı hızlandırıcısı, yeni nesil meta veri aktarımı girişimcilerini destekleme konusundaki süregelen taahhüdümüzün önemli bir genişlemesidir. Hayal gücü, fikirler ve sıkı çalışma, yeni başlayanlar ile dünyanın dört bir yanından gelen kişiler vizyonlarını gerçekleştirebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala