bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,546.76 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,127.54 1.39%
bnb
BNB (BNB) $ 592.52 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 133.74 0.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505745 0.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447502 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140828 0.31%

BlockFi’den Yeniden Yapılanma Planı Hakkında Yeni Hamle

blockfiden yeniden yapilanma plani hakkinda yeni hamle

İflas eden kripto kredi kuruluşu BlockFi, geçtiğimiz günlerde yeniden yapılanma planlarını açıklamıştı. BlockFi, iflas mahkemesi kararının ardından bu plan hakkında yeni bir gelişme sundu.

BlockFi, Daha Önce Açıklanan Yeniden Yapılanma Planı Hakkındaki Açıklamalarını Geri Çekti

Geçtiğimiz yıl iflas başvurusunda bulunan kripto kredi kuruluşu BlockFi, başarısız olan satın alınma girişimlerinin ardından yeniden yapılanma planını açıklamıştı. Şirket tarafından kısa bir süre önce yayımlanan bir mektupta, yeniden yapılanma planı hakkındaki önceki açıklamaların dikkate alınmaması gerektiği belirtildi.

blockfiden yeniden yapilanma plani hakkinda yeni hamle 2

Amerika Birleşik Devletleri New Jersey Bölgesi İflas Mahkemesi’nin bir emrinin ardından yayınlanan bu düzeltici mektupta, BlockFi’nin “13 Mayıs 2023’te önerilen yeniden yapılanma planı hakkındaki belirli beyanları zamanından önce yayımladığı” ifade edildi. Söz konusu mektupta şu ifadelere yer verildi:

Her birinizi, bu tür ifadelerin yayınlanmasına ve yayılmasına izin verilene kadar bu iletişimleri göz ardı etmeye çağırıyoruz.

Son olarak mahkeme belgeleri, BlockFi ile Kasım ayında iflas başvurusunda bulunmasının ardından oluşturulan teminatsız alacaklılar komitesi arasındaki tartışmaların devam ettiğini gösteriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala