bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,472.88 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.05 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 588.44 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 2.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62243 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64864 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216624 9.90%

BlockFi, Kredi Verme İşini Tasfiye Etmeye Çalışıyor

blockfi kredi verme isini tasfiye etmeye calisiyor

Geçtiğimiz yıl iflas eden başarısız kredi verme platformu BlockFi, başarısız satış girişimleri sonrasında yeni hamleler üzerinde çalışmaya devam ediyor. BlockFi, sonuçsuz kalan satış girişimlerinin ardından kredi verme işini tasfiye etme yolunda adım atıyor.

BlockFi’den Yeni Hamle

Bir iflas mahkemesi dosyalamasına göre BlockFi, borç verme platformunu tasfiye etmeyi ve alacaklılara fon dağıtmanın planlarını yapıyor. Mahkeme belgelerine göre beklenen hamle, BlockFi platformunu satarak alacaklılara geri ödeme yapmak adına fon oluşturmaya yönelik başarısız bir hamlenin sonrasında geldi.

blockfi kredi verme isini tasfiye etmeye calisiyor 2

İflas eden kredi platformunun avukatları, “diğer şeylerin yanı sıra son düzenleyici görüşmeler göz önüne alındığında, bir satıştan elde edilecek anlamlı bir değer eksikliği olabileceğini” dile getirdi. BlockFi’nin avukatları tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bu sebeple, BlockFi platformu için bir işlemin sonuçlandırılması ve tamamlanmasını, borçluların alacaklılarının yararına uygun ve değeri maksimize eden bir işlemle sonuçlanmayacaktır. Buna göre, borçlular, varlıklarını planın şartlarına uygun olarak alacaklılara dağıtacakları ve ardından işlerini tasfiye edecekleri Kendi Kendini Tasfiye İşlemi ile devem ediliyor.”

BlockFi, kripto para borsası FTX’in iflası sonrasında geçtiğimiz Kasım ayında iflas koruma başvurusunda bulundu. Şirket o günden beri, kripto para madencilik operasyonu da dahil olmak üzere ticari faaliyetlerinin değerli kısımlarının satışı ile uğraşıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala