bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,088.90 2.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.89 0.12%
bnb
BNB (BNB) $ 588.74 2.54%
solana
Solana (SOL) $ 137.04 4.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515583 1.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455716 3.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145006 3.43%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 17 – 23 Eylül

Turkiyede ve Dunyada Haftanin Trend Coinleri 17 23 Eylul

Kripto para piyasaları oldukça dalgalı ve kritik bir dönemden geçiyor. Bir taraftan Bitcoin’in (BTC) fiyatında oynaklıklar yaşanırken doğal olarak altcoin’ler de bu durumdan etkileniyor. Bununla birlikte diğer projelerde de aktif olarak geliştirmeler ve iş birlikteleri devam ederken haftanın trendleri de değişiyor. Gelin birlikte CoinGecko tarafından hazırlanan haftanın trendleri listesine bir göz atalım.

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 17 – 23 Eylül

Haftanın trendleri listesinde bu hafta da pek şaşırtan bir tablo yok. Hafta içerisinde başlatılan LUNC yakım haberleri ile birlikte popülaritesinde hızlı bir yükseliş yaşanan LUNC, olduk öne çıktı. Fiyat bazında da anlık yükselişler yaşayan LUNC, haftanın trenleri listesinde de en üst sırada kendisine yer buldu.

Sweat Economy ise benzer bir şekilde en aktif token’lardan biri olan bu hafta öne çıktı. Birçok yatırımcının dikkatini çekmeyi başaran Sweat, haftanın trendleri listesine de girerek başarısını bir kez daha gösterdi. Fiyat bazında bu yükseliş ne yazık ki çok süremedi. Ancak bu durumun piyasalarla da alakalı olduğunu belirtmekte fayda var.

Listenin üçüncü sırasında ise CoinGecko haftanın trendleri listesinin şaşmaz kriptolarından Bone ShibaSwap yer alıyor. Listenin devamında ise LUNC’den etkilenen USTC yer almakta. USTC‘yi ise sırasıyla STEPN ve Solana takip ediyor.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 17 – 23 Eylül

Haftanın trend coinleri listesinde dünya geneline baktığımızda ise yine benzer bir tablo ile karşılaşıyoruz. İlk sırada Sweatcoin yer alırken, ikinci sırada beklendiği üzere LUNC yer alırken, STEPN ise üçüncü sırada yer alıyor. Yukarıda bahsettiğimiz nedenlerden dolayı bu hafta liderliği domine eden Terra ağı, dünya pazarında USTC ile öne çıkamamış gibi duruyor. Onun yerine listenin devamında Evmos, Cosmos ve Ethereum gibi büyük ve kapsamlı projeleri görüyoruz.

Listenin devamı ise şu şekilde; Prosper, Optimism, XRP, Vulcan Forged ve NEAR Protocol

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala