bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,134.18 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.12 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 604.65 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 2.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525167 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46765 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149889 1.29%

Zipmex, Alacaklılarına Karşı Koruma Talep Etti

zipmex alacaklilarina karsi koruma talep etti

Geçtiğimiz günlerde  kripto para borsası Zipmex, para çekim işlemlerini durdurmuş ardından işlemleri tekrar açacağını açıklamıştı. Son olarak Zipmex‘te yaşananların ardından Tayland Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu olası kayıpları araştırmak için kolluk kuvvetleriyle birlikte çalıştığını açıklamıştı. Zipmex cephesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Zipmex Cephesinde Yeni Gelişmeler Yaşanıyor

Bir süredir zor durumda olan kripto para borsası Zipmex, alacaklıların yasal işlemlerini önlemek için bir moratoryum uzatması istiyor. Yapılan açıklamaya göre Zipmex, kullanıcıların borçlarının tümünü veya bir kısmını ödeyemeyeceğini ilân ediyor.

zipmex alacaklilarina karsi koruma talep etti

Zipmex, likidite sıkışıklığıyla karşı karşıya olduğu için Singapur’daki alacaklılarına karşı koruma başvurusunda bulundu.

Zipmex, 22 Temmuz’da Singapur’da İflas, Yeniden Yapılandırma ve Fesih Yasası kapsamında beş moratoryum başvurusunda bulunduğunu söyledi.

Singapur’da, başvuru yapıldıktan 30 gün sonra doğrudan moratoryum hakkı doğuyor. Zipmex de şimdi kendine karşı yasal işlemlerin başlatılmasını ya da devam etmesini engellemek için 6 aya kadar bir moratoryum uzatması talep ediyor.

Likidite sorununu çözmek ve tüm kullanıcılar için Z Wallet’ı tekrar aktif etmek için çalışan kripto para borsası Zipmex, moratoryum başvurusu hakkında şunları söyledi:

Moratoryumlar, Zipmex’e, likidite durumunu çözmek için seçenekleri araştırmak ve yeniden yapılandırma planı formüle etmek için yeterli zamanı sağlayacak

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala