bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,462.40 4.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,915.21 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 547.73 3.88%
solana
Solana (SOL) $ 129.35 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.511444 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444272 0.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.124878 5.59%

Yuga Labs, Önemli Bir İsmi Daha Yönetici Olarak İşe Aldı

yuga labs onemli bir ismi daha yonetici olarak ise aldi

NFT ve Web3 alanında lider içerik üreticisi Yuga Labs, deneyimli yöneticilerle kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Daha önce lider oyun stüdyolarından olan Activision’ın deneyimli yöneticisini işe alan şirket, bir önemli ismi daha bünyesine dahil etti.

Yuga Labs, Epic Games Yöneticisini İşe Aldı

Kısa bir süre önce eski Activision Başkanı ve COO’su Daniel Alegre’yi yeni CEO olarak işe alan Yuga Labs, oyun alanında deneyimli yöneticileri işe almaya devam ediyor. Bored Ape Yacht Club ve Otherside’ın oluşturucusu Yuga Labs tarafından bugün yapılan açıklamada, daha önce League of Legends ve Valorant gibi popüler oyunların geliştiricisi olan Riot Games ile Fortnite oyununun geliştiricisi olan Epic Games’te çalışmış olsan Mike Seavers’ı yeni Baş Teknoloji Sorumlusu olarak işe aldığını açıkladı.

yuga labs onemli bir ismi daha yonetici olarak ise aldi 2

Yuga Labs’ın mevcut CTO’su Kerem Atalay, Mike Seavers’ın 22 Mayıs’ta şirkette göreve başlamasıyla birlikte danışmanlık rolüne geçiş yapacak. Konu hakkında açıklama yapan Mike Seavers şu ifadeleri kullandı:

Kariyerim boyunca yeni bir teknolojinin dünya için gerçek bir paradigma değişimini yarattığını hissettiğim nadir anlar oldu. Web3’ün bu anlardan biri olduğunun farkındayım ve Yuga Labs’a katılarak dünyayı daha iyi yönde etkileyecek yeni bir internet çağının başlamasına yardımcı olacağım için çok heyecanlıyım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala