bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,897.00 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,575.40 2.49%
bnb
BNB (BNB) $ 582.68 2.46%
solana
Solana (SOL) $ 186.66 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628091 2.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652253 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223934 22.51%

Eski Activision Blizzard Yöneticisi, Yuga Labs’a Katıldı

eski activision blizzard yoneticisi yuga labsa katildi

Kripto şirketleri deneyimli yöneticilerle güçlenmeye devam ediyor. Önde gelen NFT içerik üreticisi Yuga Labs, dünyanın en büyük oyun stüdyolarından birisi olan Activision Blizzard’da yönetici olarak görev yapan bir ismi CEO olarak göreve getirdi.

Yuga Labs, Önemli Bir İsmi CEO Olarak Göreve Getirdi

Popüler NFT koleksiyonları olan CryptoPunk ve Bored Ape Yacht Club’ın oluşturucusu olan Yuga Labs, CEO olarak yeni bir ismi göreve getirdiğini duyurdu. Yuga Labs tarafından yapılan açıklamada, 1 Nisan itibariyle Daniel Alegre’nin Activision Blizzard’ın başkanı ve işletme müdürü olarak istifa ederek Yuga Labs’ın CEO’su olarak işe başladığı belirtildi.

Konu hakkında Twitter üzerinden bir paylaşım yapan Daniel Alegre, “Bu sonraki bölüm için daha heyecanlı olamazdım.” ifadelerini kullandı. Daniel Alegre, geçtiğimiz yıllarda Activision Blizzard’ın büyümesinde önemli bir paya sahip olan Call of Duty, World of Warcraft, Diablo ve Candy Crush gibi popüler oyun serilerinin yöneticisi olarak sektörde popülerliğini artırdı.

Son olarak Daniel Alegre LinkedIn profiline göre, Google’a katılmadan önce altı yıl boyunca Alman medya devi Bertelsmann’da görev aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala