bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,921.13 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.14 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 602.38 2.51%
solana
Solana (SOL) $ 143.28 2.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527758 0.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466566 1.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149766 2.26%

Yatırımcı Bill Miller: Bitcoin Artık Yeni Moda

yatirimci bill miller bitcoin artik yeni moda

Yatırımcı Bill Miller, Bitcoin‘in altının yerini almasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Eski Legg Mason CIO’su Bill Miller, en büyük kripto varlığı bir Ferrari arabasına benzetirken, altını ise artık at arabası gibi kaldığını düşünüyor. Mason CIO ayrıca geçtiğimiz Haziran ayında Bitcoin’in boğa koşusundan önce en büyük kripto para birimini “turbo şarjlı altın” olarak tanımlamıştı.

Miller, 2014’te Bitcoin’i daha en başlarda benimseyen ilk Wall Street’lilerden biri. 2000’lerin sonlarında küresel mali kriz sırasında Bitcoin ve Amazon’un net değerinin yüzde 90’ını kaybettikten sonra, milyarder statüsünü yardımla geri aldı.

Bill Miller‘ın yatırım fonu Miller Opportunity Trust, Eylül ayı sonlarında Grayscale Bitcoin Trust’ta 1,5 milyon hisseye sahip olduğunu bildirdi.

yatirimci bill miller bitcoin artik yeni moda 1

Bill Miller’ın Aksine Ray Dalio Aynı Fikirde Değil

Bill Miller yaptığı yorumda Bitcoin’i ferrariye benzeterek altına kıyasla yeni moda olarak gördüğünü dile getirdi. Ayrıca bugün erken saatlerde Bitcoin, hafif bir geri çekilmeden önce 50.000 dolar seviyesini görmeye yeniden yaklaştı.

Bazıları modası geçmiş ve eski moda olduğu için altından uzaklaşırken, diğerleri bunu büyük bir önemi olduğunu düşünüyor. Bridgewater Associates CEO’su Ray Dalio’da bu fikri benimseyenler arasında gözüküyor. Ray Dalio, Bitcoin yerine parlak metali tercih ediyor çünkü birincisi binlerce yıldır bir değer deposu görevi gördüğünü düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala