bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,985.14 1.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,321.43 6.36%
bnb
BNB (BNB) $ 599.47 1.02%
solana
Solana (SOL) $ 143.84 5.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524677 1.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476955 4.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150224 3.11%

XFounders, Web3 startup’larını desteklemek için yeni okulunu tanıtıyor

xfounders

XFounders, çoğu zaman fark edilmeyen Web3 projelerini desteklemek amacıyla, topluluk odaklı okulunu tanıtıyor. Bu girişimin kurucuları, yatırımcıları ve uzmanları bir araya getirerek bilgi paylaşımını, iş birliğini, ürün iyileştirmeyi ve kaynak yaratmayı teşvik ediyor.

Detaylar

AWS, Mastercard, dYdX, Gate.io, Ava Labs, Polygon, TON ve diğerleri gibi üst düzey katkıda bulunan projelerle iş birliği içinde geliştirilen XFounders’ın eğitim programı, geleneksel hızlandırıcı modelinin de ötesine geçiyor. XFounders, eşitlik, token veya farklı bir ücret talep etmeyerek kendisini temel bir eğitim katmanı olarak konumlandırıyor. Projenin birincil görevi, yeni kurulan şirketlere uyum sağlaması ve satış yapması konusunda yardımcı olarak rehberlik fırsatlarından yararlanmalarını sağlamaktır.

Okulun başlangıç noktası, bir ay süren çevrimdışı Web3 eğitim kampı olarak öne çıkan XFounders Eğitim Kampı’dır. Eylül 2023’te düzenlenen açılış sezonu, 50’den fazla üst düzey ortağın yanı sıra gelecek vadeden 21 startup’ın da katılımına sahne oldu. Programın sunduğu çok çeşitli tekliflerin arasında atölye çalışmaları, konferanslar ve birebir oturumlar yer alıyor.

Dikkate değer sonuçlar

Eğitim kampının sonuçları ses getirdi.

  • 15 iş birliği, başlatılan 8 MVP, 17 değişen pazarlama stratejisi ve 5 pivot
  • 66 atölye
  • 183 birebir oturum
  • 11 atış antremanı turu
  • 10 mastermind grubu oturumu
  • 200’den fazla saat ve yüksek kaliteli eğitim içeriği

XFounders Bağış Toplama Okulu Hakkında

Bağış toplamayı daha az korkutucu hale getirmeyi misyon edinen XFounders Fundraising School, kurucuların karşılaştığı zorluklara odaklanıyor. Üç temele dayanan çevrimiçi program, bağış toplama, satış konuşması, düzenli çalıştaylar, geri bildirim oturumları ve yeni başlayan şirketlerin üst düzey yatırımcılara tanıtım yapmaları, ilişkileri geliştirmeleri ve fon ve hibeleri güvence altına almaları için aylık bir Pitch Hour etkinliği hakkında kapsamlı bir hızlandırılmış kurs sunuyor. Bununla birlikte, öne çıkan girişimlere yılda iki kez düzenlenecek bir etkinlik olan XFounders Eğitim Kampı’na da ücretsiz katılım hakkı veriliyor.

XFounders Kurucu Ortağı Fedor Erashev, şunları söyledi:

“Sadece %0,3’lük bir kabul oranı sebebiyle Web3 startup projelerinin %99,7’si desteksiz kalıyor ve bu da projelerin bir rehberlik olmadan sönüp gitmesiyle sonuçlanıyor. Misyonumuz, startup’ları üst düzey mentorlar ve uzmanlar ile bir araya getirerek bu verileri yükseltmektir. Kitlesel benimsenme, yalnızca %0,3’ü değil çoğunluğu güçlendirmekle ilgilidir”

XFounders, kurucuları, yatırımcıları ve uzmanları işbirliği yapmak, bilgi paylaşmak, ürünleri geliştirmek, fon almak ve web3’ü birlikte oluşturmak için bir araya getirmeyi amaçlayan, topluluk odaklı bir okuldur.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala