bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,293.23 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,132.58 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 602.74 1.12%
solana
Solana (SOL) $ 143.45 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523476 0.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468471 0.49%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149775 0.28%

WisdomTree’nin Kripto Portföyü 4. Çeyrekte Düşüş Yaşadı

wisdomtreenin kripto portfoyu 4 ceyrekte dusus yasadisfsd

Birçok şirket kripto para ve Blockchain alanındaki çalışmalarını hızlandırmış durumda. Kısa süre önce WisdomTree, dokuz yeni Blockchain fonu başlattığını duyurmuştu. Genel olarak şirketin çalışamları rayında giderken, Son mali tablolara göre, fon yöneticisi WisdomTree’nin kripto portföyü son dört çeyrekte düşüş yaşadı.

WisdomTree’nin Kripto Portföyü Kayıp Yaşadı

Blockchain özellikli fonları işleten New York merkezli varlık yöneticisi WisdomTree, kripto varlıklarının değerinde düşüş yaşandı. WisdomTree yaptığı açıklamada geçen yılın aynı çeyreğinin sonundaki 357 milyon dolardan dördüncü çeyreğin sonunda 136 milyon dolara düştüğünü bildirdi.

Şirket, geçen yılın aynı dönemindeki 11,2 milyon dolarlık kara kıyasla bu dönemde 28,3 milyon dolar net zarar gördü. Faaliyet geliri, bir önceki dördüncü çeyrekteki 79.2 milyon dolardan 73.3 milyon dolara geriledi.

Sonuç olarak, WisdomTree’nin dijital varlık stratejisinin, hem kriptoyu ana akıma hem de geleneksel varlıkları kripto sektörüne token ve fonlar aracılığıyla getirmeye odaklandığı belirtildi. Kullanıcıların kripto varlıkları harcamasına, transfer etmesine ve yatırım yapmasına olanak tanıyan yeni dijital cüzdanı WisdomTree Prime’ı vurguladı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala